alesha -> RE: odvajanje od plenic- kakanje?!! (3.11.2010 10:19:58)
|
Moja je suha od drugega leta, za kakat pa je bil problem kakšne dva tedna. Pa sem se spustila na njen nivo in vedno, ko sem jaz šla na wc (takrat je obvezno hodila z mano) in sem se pač pokakala sem ji pokazala svojo klobaso v školjki in ji govorila: "Vidiš mami tudi kaka, ti moraš tudi, da bom tvojga kakca vidla." Ko ji je prvič uspelo kakati na kahlo (sem jo ful prigovarjla, da mora, da bo lep, da ga hočem vidit, pa da bo še ati prišel pogledat) sem potem zdraven skoraj indijanski ples odplesala in se je tamali ful fino zdel, da sem potem še njen kakec hvalila kok je lep in dolg.... v glavnem sliši se ful čudno... ampak pomagalo je, od takrat je vedno kakala na kahlo. Seveda smo še nekaj časa vedno, ko se je pokakala bili ful veseli in hvalili njen kakec. Je pa nedolgo nazaj na enem predavanju, ko je predavateljico (psihologinjo) ena mami vprašala, kako naj svojega sina prepriča, da ne bi kakal več v plenice povedala isto... sicer je rekla, da ne ve zakaj je tako, ampak da pomaga, če občudujemo otrokov kakec.
|
|
|
|