al je kaj al ni (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

majamo -> al je kaj al ni (3.8.2005 10:19:37)

Hojla prijatlce po dopustu se spet malo oglašam, da vidim kako ste kaj in če je kaj novih :duda: na obzorju.
Pri meni po moje spet ne bo nič, tako kot že pol leta ni in ni in ni. Moj :love: je rekel naj ga zdaj po dopustu nekaj časa pustim pri miru z :sloncek: da si malo opomore :)-:)-:)-.??? Mislim pa si, da če se zdaj ni primlo, se itak ne bo nikoli.

Pa še vprašala bi vas, če katera ve kako je s to folno kislino, ki jo žvekam že pol leta, pa mi ni več. Kaj lahko malo prekinem ali kak je s tem?

No kako ste pa kaj ve?

emaa -> al je kaj al ni (3.8.2005 10:22:49)

jemlji folno od O do M, tako delam jaz (ko se spomnim), ali pa jo začni jemat ob pozitivnem testu (takrat jo mislim res jemat)

majamo -> al je kaj al ni (3.8.2005 10:27:37)

Emamair
Všeč mi je vajina spalnica. Smem vprašati kje sta jo kupila ali so vama jo delali po naročilu. Midva bi tudi nekaj takega z nizkimi predali in takšno omaro.?

Hvala ti

janja -> al je kaj al ni (3.8.2005 11:43:11)

Midva sva bila tudi prejšnji mesec na dopustu in sva pridno :sloncek:. A kaj ko se spet ni nič prijelo. :( Zdaj sem že drugi mesec na Klomifenu, pa se mi zdi da me samo napihuje. Trebuh imam tak, kot sem ga imela pri prvem konec četrtega meseca. Upam, da ta mesec kaj rata. :zmeden2:

emaa -> al je kaj al ni (3.8.2005 11:46:09)

majamo, delat sva jo dala, ker sva pač prostorsko omejena, pa sva želela čimbolj prostor izkoristit. Pa še lupinco bom lahko dala gor na vrh predalnikov, ker za posteljico tako ni prostora. Kakega dobrega mizarja najdet (najboljš, če koga poznaš), premerit, povedat kaj želiš, pa je. Če te še kaj zanima, vprašaj na privat.

Stran: [1]