srbeči ispuščaji (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

dostmam -> srbeči ispuščaji (29.10.2010 11:36:32)

NE VEM KAM NAJ BI TO TEMO VTAKNILA, PA SEM JO SEM ....SE OPRAVIČUJEM ČE SEM KIKSNILA

Lep pozdrav vsem!

Imam problemček , ki sploh ni tako nedolžen

In sicer, pojavljajo se mi neki ispuščaji, ki zgledajo kot pik....ampak to je rdeča pikica, na sredini pa je kot voden mehurček, ki srbi ko strela...in ko ta mehurček spraskam, začne teči kri.Po nekaj dneh rata cist miniaturna hrastica.....

Srbenje je pa tako....ko zacne srbeti srbi tolk, da moras praskat...pa preneha, pa cez par ur spet zacne srbeti....najbolj proti večeru.

Pojavlo se mi je to na nogah, ena taka pikica na prstu na roki....in nimam pojma kaj bi to lahko bilo.

Prvo sem mislila da me kaj grize, pa sem vse pregledala, ni bilo nicesar...potem sem ciljala na prsice..pa sem oprala vse kar se je oprat dalo...ampak se vedno se pojav kaka pikica....

In potem ko sem bila ze prepricana da me nekaj grize, pa se mi je sredi dneva ko sem stala, pojavila taka pikica na roki...kar od enkrat zasrbelo in sem se cela pregledala , nikjer nic takega da bi me lahko ugriznilo, picilo itd...

Ali ima še kdo podoben primer, in kaj bi to lahko bilo?

Hvala lepa za odgovore
Lp

Naja31 -> RE: srbeči ispuščaji (29.10.2010 11:43:07)

Koliko časa pa se ti že pojavljajo?
A norice si že prebolela?

dostmam -> RE: srbeči ispuščaji (29.10.2010 11:45:18)

Ja norice sem prebolela

Pojavile so se zdaj...v bistvu, se mi je to dogajalo tudi prejšnje leto...pa nisem niti tolko pozornosti namenila za to, ker je pač minilo...zdaj pa se spet pojavilo...

Binny -> RE: srbeči ispuščaji (29.10.2010 11:48:45)

Meni se po svinjini taki izpuščaji naredijo.

Redi -> RE: srbeči ispuščaji (29.10.2010 13:24:14)

Kaj pa, če bi se testirala za kakšnimi alergijami?

Pinga -> RE: srbeči ispuščaji (29.10.2010 21:26:14)

Oj !

Jaz imam zadnih 10 dni enake težave. Danes sem dobila injekcijo proti alergiji, pa
neke bolj močne tablete. Če ne bo boljše moram v torek nazaj, pa grem k dermatologu.

Vem pa kako je ko srbi, mater kožo bi si dol vzela. Mene srbi zadaj po glavi, pa vrat, roke, najbolj pa
noge ki jih imam na golenih spraskane do krvi, res, ne pretiravam. In točno tako kot ti opisuješ, vbistvu so
to posamezne majhne pikice.
Me je pa zdravnica spraševala če sem menjavala kaj praške, mehčalec.

Upam, da naju čimprej mine, ker dolgo res več ne bom zdržala.

Lp

barika -> RE: srbeči ispuščaji (30.10.2010 10:08:05)

Pojdi k dermatologu, resno. Sem imela nekaj podobnega in so mi postavili diagnozo dishidroza. Skraspala sem se do krvi, pa nisem smela vzeti nič, ker sem bila noseča. Vzami claritine, in čim prej do dermatologa.

dostmam -> RE: srbeči ispuščaji (3.11.2010 8:47:39)

sem ugotovila kaj je bilo

soseda je dobila psa za darilo, in je dobil bolhe
ko je hodila k meni na kavo jih je sabo prinesla

cel teden sem se borila s tem da to odstranim....ampak mi je uspelo...vidjet jih pa hudica ni blo nikjer.
zdaj mam 3 dni mir, tak da upam da jih ni vec

lp

Stran: [1]