dostmam -> srbeči ispuščaji (29.10.2010 11:36:32)
|
NE VEM KAM NAJ BI TO TEMO VTAKNILA, PA SEM JO SEM ....SE OPRAVIČUJEM ČE SEM KIKSNILA Lep pozdrav vsem! Imam problemček , ki sploh ni tako nedolžen In sicer, pojavljajo se mi neki ispuščaji, ki zgledajo kot pik....ampak to je rdeča pikica, na sredini pa je kot voden mehurček, ki srbi ko strela...in ko ta mehurček spraskam, začne teči kri.Po nekaj dneh rata cist miniaturna hrastica..... Srbenje je pa tako....ko zacne srbeti srbi tolk, da moras praskat...pa preneha, pa cez par ur spet zacne srbeti....najbolj proti večeru. Pojavlo se mi je to na nogah, ena taka pikica na prstu na roki....in nimam pojma kaj bi to lahko bilo. Prvo sem mislila da me kaj grize, pa sem vse pregledala, ni bilo nicesar...potem sem ciljala na prsice..pa sem oprala vse kar se je oprat dalo...ampak se vedno se pojav kaka pikica.... In potem ko sem bila ze prepricana da me nekaj grize, pa se mi je sredi dneva ko sem stala, pojavila taka pikica na roki...kar od enkrat zasrbelo in sem se cela pregledala , nikjer nic takega da bi me lahko ugriznilo, picilo itd... Ali ima še kdo podoben primer, in kaj bi to lahko bilo? Hvala lepa za odgovore Lp
|
|
|
|