Kako ste povedali? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jazz -> Kako ste povedali? (3.8.2005 9:32:53)

Firbčko je zanimalo, če se spomnite kdaj so bili spočeti vaši otroci, mene pa zanima na kakšen način ste povedali babicam,dedkom, tetam in stricem ter ostalemu ožjemu sorodstvu, da pričakujete? Jaz naprimer sem imela srečo, da smo bili noseči kakšen mesec ravno v času pirhov. Zato sem za mamo, sestro in atija pripravila posebne pisanice. Spihala sem tri jajčka, jih lepo pobarvala in vanje vtaknila listke s sporočilci" dedi boš", "babica boš", "teta boš"! Ko so razbili lupino in prebrali, je bilo vriskanja in solz da je kar pokalo! Kaj pa ve? L.P.

Anonimen -> Kako ste povedali? (3.8.2005 9:35:21)

kupila sva 2 knjigi hura vnučke imam, not napisala poročila in jih dala eno mojim dvema eno pa tašči. mesič je bil jasn veselje pa neizmerno :)

lp, lara

Maxica -> Kako ste povedali? (3.8.2005 9:37:50)

Midva nisva nameravala povedati kakšne tri mesece, toliko da bi tisti kritični meseci šli mimo. Vendar sem potem v 7.tednu začela ful bruhati in morala za tri dni v porodnišnico zaradi dehidracije, tako da seveda ni bilo druge variante kot povedati. No, ta čast je potem pripadla :love:, tako da niti ne vem, kako je vse skupaj speljal.:)-

Lenny -> Kako ste povedali? (3.8.2005 9:38:30)

Oboji starši so izvedeli na silvestrovo 2001. Veselje je bilo neizmerno.
Ostalo sorodstvo je čakalo tri mesece ali še malo več na veselo novico, prijatelji pa tudi.

puncica -> Kako ste povedali? (3.8.2005 9:44:09)

Bili smo na skupnem kosilu in tam sva izjavila da bova postala starša, pol smo pa nazdravljal:bravo::bravo::bravo:

fionaP -> Kako ste povedali? (3.8.2005 9:49:29)

Nič hudega sluteče bodoče stare starše sva povabila na kofe, potem sem pa mami prosila, če iz predala vzame eno krpo. Notri je bila nastavljena UZ slikca, ampak ona sploh ni skapirala, kaj je to. V časih, ko je bila ona noseča, še niso poznali UZ in take slikce sploh še ni vidla. To smo se nasmejal, pa še kaka solzica je pritekla ;)

S prijatelji smo bili zmenjeni za sobotno noč igranja enke (ena izi igra s kartami, če katera ne pozna). Pri tej igri je načeloma tako, da se gre po vrsti, vsak da gor karto, če paše, če si bolj počasen, te pa tudi kdo lahko prehiti, samo mora povedat.

Doma sva si iz mame (ali pa je bil moj malček) izrezala slike dojenčkov v obliki karte. Nekaj časa normalno igramo, potem pa najprej jaz:
"Uletim!" pa dam gor dojenčka - prjatli sam gledajo, kva za :hudicek: je zdej to za ena karta :)-:)-
potem mož: "Uletim!" pa da spet dojenčka gor
pa spet jaz, pa mož, pa jaz
Uni majo pa vsi usta odprta, pa sploh ne uštekajo :)-:)-
No pol pa le en prjatu izdav "Pa kaj je zdej s temi dojenčki, a si ti noseča a kaj?"
To je blo spet smeha....

Marogica -> Kako ste povedali? (3.8.2005 9:51:05)

Jazz, super luškana ideja. Midva sva to opravila nič kaj svečano. Mogoče, ker nimava idej ali pa sem bila tako vznemirjena, da sem hotela celemu svetu povedati TAKOJ. Torej mojim staršem in ostalim sva povedala kar po telefonu, slućajnim obiskom prijateljev pa osebno. Ko pa smo se s starši naslednjič videli, smo o tem obširneje predebatirali.

rija -> Kako ste povedali? (3.8.2005 10:01:26)

ker sem bila na umetni, je na žalost za starše presenečenje odpadlo in so vsi samo čakali pozitiven test. prijateljem pa nisem rabila povedati, ker živimo v majhnem mestu, pa se novice širijo kot požar, ravno od tistih, ki imajo pri celi stvari, razen dolgih,dolgih jezikov in velikega gobca, NIČ!
:hudicek:

rija -> Kako ste povedali? (3.8.2005 10:03:09)

ah ja, pa potem so me vsi znanci in neznanci spraševali: kako si? in BEDASTO BULJILI V MOJ TREBUH!:)-:)-:)-
halo, glej me v oči, če se z mano pogovarjaš....

Žirafca Helena1 -> Kako ste povedali? (3.8.2005 10:26:12)

Jaz sem imela prvi pregled en dan pred mojim rojstnim dnevom, tako da sva naslednji dan povedala posebej mojim in posebej njegovim.
Moja mami je oba objemala, ati me je pobožal po ličku in mojega potrepljal po ramenu.
Njegovi pa so bili čisto nasprotje, mama se je drla NE, NE kao iz navdušenja, fotr pa se je neki režal. Mi je blo ful glupo. Oni sploh ne znajo pokazat a majo mojga radi al ne. Se dostikrat to tudi sam sprašuje.
:miska:

Erdbeere -> Kako ste povedali? (3.8.2005 11:22:01)

Midva sva pa mojim povedala za mamin rojstni dan, smo prinesli darilo pa jest rečem:"mami vse najboljše, to je pa od nas treh pa od MIha (mojega brata)" pa mami sploh dojela ni mama, kokr je pa to slišala je pa takoj pokapčila, pol je pa bilo, to pravi mami, da najlepše darilo

lin -> Kako ste povedali? (3.8.2005 12:59:34)

Staršem, mojim in njegovim sva povedala že zelo zgodaj ko sem bila noseča dober mesec.Smo sedeli in smo jim povedali,pa je blo glih tako vriskanje in solze.Prijateljem in ostalim sorodnikom smo pa za novo leto ko se bla noseča 3 mes napisali na voščilnice Vesel Božič in srečno novo leto vam želijo Milica Boštjan in ??????'joj so zvoneli mobiteli še par dni:):)

Stran: [1]