fionaP -> Kako ste povedali? (3.8.2005 9:49:29)
|
Nič hudega sluteče bodoče stare starše sva povabila na kofe, potem sem pa mami prosila, če iz predala vzame eno krpo. Notri je bila nastavljena UZ slikca, ampak ona sploh ni skapirala, kaj je to. V časih, ko je bila ona noseča, še niso poznali UZ in take slikce sploh še ni vidla. To smo se nasmejal, pa še kaka solzica je pritekla ;) S prijatelji smo bili zmenjeni za sobotno noč igranja enke (ena izi igra s kartami, če katera ne pozna). Pri tej igri je načeloma tako, da se gre po vrsti, vsak da gor karto, če paše, če si bolj počasen, te pa tudi kdo lahko prehiti, samo mora povedat. Doma sva si iz mame (ali pa je bil moj malček) izrezala slike dojenčkov v obliki karte. Nekaj časa normalno igramo, potem pa najprej jaz: "Uletim!" pa dam gor dojenčka - prjatli sam gledajo, kva za :hudicek: je zdej to za ena karta :)-:)- potem mož: "Uletim!" pa da spet dojenčka gor pa spet jaz, pa mož, pa jaz Uni majo pa vsi usta odprta, pa sploh ne uštekajo :)-:)- No pol pa le en prjatu izdav "Pa kaj je zdej s temi dojenčki, a si ti noseča a kaj?" To je blo spet smeha....
|
|
|
|