za Kerenso (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Ajsha -> za Kerenso (3.8.2005 13:47:09)

Gorenjska mafija :)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (3.8.2005 13:50:23)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Pupica -> za Kerenso (3.8.2005 13:59:44)

Hja...Kdo pa je rekel da sem prijazna:hudicek:Videz vara!
A vidiš tlele je bil kratek stik že v štartu. Pa od kod vam vsem ideja da sem prijazna pa perfektna pa nevem kaj še vse.
Evo izjavljam pri polni pameti in zavesti:da sem samo čisto navaden človek.:)-:)-:)-:)-Nič posebnega nisem.
Če je nekdo prijazen z mano, sem jaz z njim.

No če pa kdo sika, je pa to avša zdje tlele vmes.:)-:)-:)-:)-To sem mislila v prejšnjem postu.

In jaz tut kadar sem brala poste od tebe ajsha so bili tako sofisticirani.Zdej sem pa šokirana k se mi zdi kot da ... ne se bom zadržala ... no mogoče sam neki malga napišem ... nfčasdhgačhčah čgohwogbćahgbnsjvb oihfaf .... no to so;)

ampak kdo je tukaj kriv?Samo jaz.To pa za to ker sem si naredila iluzijo, da pač ima neke resnično pametne, izkazalo se je pa za ngaog ofhwbgfč kajbkawfkw jpeaghae

Ja sam bi blo res treba pomoje nehat, ker če ne bo dež

:)-:)-:)-:)-:)-

No pa vseen vidve me kr sfaširajta zdejle, dol mi maha, jaz MAM PA VAS ŠE KAR VSE RADA:love::love::love::love::love:. Pa pogrešala vaju bom zdejle k grem :love: in :duda: kosilo kuhat.
Pridne bodite, da ne bo spet kakšnih lumparij ko me ne bo9nebesa9nebesa

Ajsha -> za Kerenso (3.8.2005 14:06:15)

Ja, kr kuhat pejt. Najboljš.

Pupica -> za Kerenso (3.8.2005 14:09:30)

a ne de?;)
:love::love::love::love::love:

Annny -> za Kerenso (3.8.2005 19:59:49)

Ajsha, ja kaj mata pa vidve s pupico? No, bom raje tiho, itaq ne vem, za kaj gre:);)

ZARA -> za Kerenso (3.8.2005 20:06:12)

Ja seveda ne veš,zato pa sprašuješ...

Annny -> za Kerenso (3.8.2005 20:23:08)

:)-:)-:)-

Pupica -> za Kerenso (3.8.2005 21:42:43)

Annny nič nimava prisežem:love:Sej jaz mam vse:love::love::love:ne sam njo:ups:A ma ne okol govort:sloncek:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]