ovulacijska bolečina (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

1Tanya -> ovulacijska bolečina (3.8.2005 8:14:35)

A se še kateri dogaja, da je ta bolečina vedno na istem mestu. Moja ovulacija je od kar jo spremljam po RR koledarčku kar točna, to pa vem zato, ker me vedno boli samo v desnem predelu pri jajčnikih.

A ima katera iste "probleme"? Malce čudno se mi namreč zdi, da je to vedno ista bolečina na istem mestu in to vedno samo na desni strani. A mislte, da je z levo stranjo kaj narobe?

Pa cajt bi že bil, da spet kakšna pove veselo novičko o :roza:! Jst :hudicek: ne čakam 15.8.!

Lep dan, pa čeprav deževen, ravno prav za :sloncek::sloncek:, sam kaj ko mormo delat!

*zvezdica* -> ovulacijska bolečina (3.8.2005 8:31:38)

Hej Tanja!

A spet čakava ta mesec, da (ne)pride :) Že prejšnji mesec sva mele iste probleme! Upam, da nama ta mesec uspe zagledat :modri:
Drugač pa mene tud vedno samo v desnem delu špika kadar imam ovulacijo...čeprav ta mesec me ni nič...pa tud nobenega izcedka nisem opazila...tko da ne vem...a je možno da sploh nimam ovulacije al kako :zmeden:
No zdej komaj čakam da bo naslednji teden pa da zagledam :modri:
Držim pesti tudi zate!!!!1
Pa poročej kako je šlo!

pozdravček

rebeca -> ovulacijska bolečina (3.8.2005 8:47:54)

Zvezdica, kaj pomeni izcedek, ki ga zasledimo med ovulacijo? So točno takrat plodni dnevi?

Malo sem zmedena glede tega izcedka!!!

1Tanya -> ovulacijska bolečina (3.8.2005 9:24:36)

Ja zvezdica, pr men prejšnji mesec ni bilo nič, ampak če drži da gre v tretje rado, potem sem ta mesec na vrsti glih jst!

Sicer grem glih 15. na morčka in si še tolk bolj želim da :hudicek: ne pride in da prav na morju zvečer na plaži ob sončnem zahodu mojmu sporočim veselo novičko!

IrenaO. -> ovulacijska bolečina (3.8.2005 9:47:15)

Držim pesti za vaju in tudi jaz jo ne pričakujem :hudicek:, ampak že imam znake, ki kažejo, da bo prišla, ja pa naslednji mesec in mogoče bom lahko jaz takrat rekla v tretje gre rado:):),kajti delava na:duda: šele drugi mesec, ampak tako vesela sem bila, ko so mi testerji kazali, da imam ovulacijo in sva veselo:sloncek:,ah ja:)

tinaaja -> ovulacijska bolečina (3.8.2005 11:49:43)

A se je kaksni zgodilo, da jo je spikalo in izcedek je bil, O test pa je bil negativen?? :(

IrenaO. -> ovulacijska bolečina (3.8.2005 12:46:21)

Mene ni nič špikalo, izcedek sem imela in test mi je pokazal dve črtici:)

Stran: [1]