|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   januarčice
3.8.2005 11:22:14   
rija
ah ne nann, sem bila že na poti domov....

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   januarčice
3.8.2005 11:51:09   
simonas
Mene pa moja G ni še nič okarala glede kg. Do 12 tedna sem se zredila za dober kg:ups: (pa se morda ne bi smela nič), pa mi sploh ni nič rekla. Sem pa prebrala v eni knjigi, da v drugem trimesečju pridobiš vsak teden pol kg, tako da bi se lahko do 17 tedna zredila še za 2 kg, pa ne bi bilo nič kritičnega. V drugem trimesečju namreč pridobiš največ teže. Tako da ne vem...

Nisem med suhicami, tako da tudi ne bi rada pridobila preveč teže, a če se bom že sedaj obremenjevala s tem, bo še slabše. Bomo drugo leto športali in še naprej zdravo jedli pa nič večerjali in bo šlo samo dol (sploh tistim, ki bomo imele bolj športne :duda:)

Simona :nosecka:16t

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   januarčice
3.8.2005 12:52:58   
AlenkaIST
Sem mnenja, da se glede kg ni treba preveč obremenjevat, ker kredo baje po porodu kar sami dol. Malo pa bo verjetno treba tudi za tamalimi skakat, tako da se bodo stopili še tisti ostali. Še vedno pa obstaja rešitev: skupinsko hujšanje:sloncek: se dobimo v Tivoliju ali kje drugje pa bomo tekale gor pa dol pa gor ......

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   januarčice
3.8.2005 12:57:03   
Nyah*
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Alenka, jaz sem za, da me boste motivirale, jih bom mela poj se manj kot pred zanositvijo :)-:)-:)-:)-.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   januarčice
3.8.2005 13:08:01   
LE&TA
Ej, Nannn, ne me strašit ker mam jst 4 kg več. Moja G je pa baje ful zatežena glede kg! Ma že tko se pazim non stop, zdej pa tudi, ampak meni manjka bolj aktivno gibanje - kolesarjenje... Sam hoja ni dovolj!
Je pa že tko da nimam več kej oblečt. Sm pa najdla ene kavbojke k so mi ble pred zanositvijo ( k sem shujšala) fuul široke in sem si s pasom zategovala, pa se mi je spredi ful nabiralo, zdej so pa lih OK, Še mal lufta je za kak kg!!:):)

No upam da v petek ne bom kregana, pa tud če bom, sej jih bom sama dol dala po porodu, Tivoli bo pa zame mal predeleč, bom kar doma okoli vozičkala! Komej čakam!:bravo:

Mejte se lepo!:sloncek:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   januarčice
3.8.2005 13:27:09   
Lumpi
Ojla, dones je pa debata o kg.

Sem gledala materinsko knjižico od prvega otroka. Ko sem bila z njim noseča 19 tednov, sem imela +2,5 kg, potem sem se pa v 2 mesecih zredila za 8 kg, potem pa spet 1kg na mesec, v zadnjem mesecu pa spet 4kg, skupaj 15 kg.

Naj omenim, da sem preden sem sedaj zanosila imela 2 kg manj kot pred prejšnjo zanositvijo. Da ne omenim, koliko sem se zredila do sedaj.

Jaz se tu kao merkam, pa mi ne ratuje najbolj.
Ne obremenjujmo se s kg, bomo pa skupinsko hujšale, pa bo.

Pa še to; po prvem porodu mi je po 1 mesecu ostalo še +3 kg, tko da ......:bravo::bravo::bravo:

Srčno upam, da bo tudi sedaj tako.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   januarčice
3.8.2005 13:54:39   
pikica*
Mene kile niti ne skrbijo. Mogoče zato ker ne vem koliko sem jih imela pred nosečnostjo:) Prvič so me tehtali šele na nuhalni, torej pri dobrih 12. tednih, potem pa zopet čez dva tedna in je tehtnica pokazala skoraj 1kg več, ampak na to ne dam veliko, ker je vse odvisno od tega kako sem oblečena. Prejšnji teden mi je npr. tehtnica pokazala zopet tisto težo iz 12. tedna. Je pa res, da že prej nisem imela težav s kg. Itak pa nimam slabe vesti, ker nimam občutka, da bi jedla kaj več kot prej (je pa zato moj :love: zadnje čase kar naprej lačen:) ). Se mi pa dogaja, da kar naenkrat nimam več nobene moči in ko nekaj malega pojem, se mi vrne energija. To se ponavadi zgodi, ko po več ur skupaj nič ne pojem. A ima še katera takšne "težave"? Očitno telo zahteva več, kot sem mu navajena dat:). Takrat ponavadi kaj malega pojem in gremo dalje. Nimam pa (zaenkrat) še težav s pretirano lakoto. Na srečo, ampak se nikoli ne ve:). Bomo pa potem hujšale. Zdaj se res ne gre sekirat:)

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   januarčice
3.8.2005 14:25:47   
monja79
Pozdravljene!

Vidim, da ste na forumu zelo pridne. Kar nekaj dni se nisem oglasila, ker sem ful zaposlena - prenova stanovanja, pa tekanje po trgovinah in izbiranje vrat, pa parketa... pa da ne nastevam. V glavnem cel dan sem naokoli, zvecer pa samo padem v posteljo. Se dobro, da se pocutim zelo dobro in da ni nobenih problemov.

Vidim, da ste se spet dotaknile kg. Jaz se tudi tu in tam po malem zasekiram, ceprav pri meni ni zaskrbljujoce, ker sem bila prej res suhica (48 kg,165 cm).
Ampak jaz sem se ze takoj, ko se skor nisem vedela, da sem noseca (do 5 tednov) zredila za 2 kg. Vmes nisem nic bruhala in sem se dobro pocutila, zato nisem med tistimi, ki se na zacetku shujsajo. Mi je rekla G, da to ni nic narobe in da se moram mal okrepit. Upam, da tudi potem ne bo tezila!

Sam sedaj sem v 14 tednu in imam se 2 kg +. Torej skupaj ze 4 kg. Verjetno sem rekorderka med januarcicami:)-.

Ker sem imela pred nosecnostjo tezave s prehrano(sum na preobcutljivost na gluten, mleko, jajca), tudi sedaj prakticiram to prehrano in ce se le da, pazim kaj pojem. Torej moja prehrana je zelo nizkokaloricna, ne pojem nic vec kot prej pa se ful sem v muvingu in res ne vem od kod ti kg?! :( Moj :duda: pa se tudi ni toliko tezak!!!:zmeden:

LP, Monja

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   januarčice
3.8.2005 14:32:40   
Nannn
LA&TA ja kot sem jest tvojo G spoznala(na fitnesu v Lj)mora bit kar tecka glede tega ampak sej bos videla...jest se kar mal prevec obremenjujem z tem ampak me potem moj :love: potolazi in je za nekaj dni spet v redu...glede obek pa itak ne morem nic spravt vec na sebe in sem nujno potrebna kaksne nove cunjice za mene...men tud hoja ni nic zato komaj cakam da se zacne september in odhitim na kaksno telovadbo...moja G pa ni mene tok kregala da bo potem mucno dol spravt kg ampak zaradi tega ker ti zacnejo noge zatekat in velika verjetnost je da dobis beljakovine v vodi in take...dej ti mal vprasi svojo Ursulo kaj za sabo potegne mal vec kg?

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?