monja79 -> januarčice (3.8.2005 14:25:47)
|
Pozdravljene! Vidim, da ste na forumu zelo pridne. Kar nekaj dni se nisem oglasila, ker sem ful zaposlena - prenova stanovanja, pa tekanje po trgovinah in izbiranje vrat, pa parketa... pa da ne nastevam. V glavnem cel dan sem naokoli, zvecer pa samo padem v posteljo. Se dobro, da se pocutim zelo dobro in da ni nobenih problemov. Vidim, da ste se spet dotaknile kg. Jaz se tudi tu in tam po malem zasekiram, ceprav pri meni ni zaskrbljujoce, ker sem bila prej res suhica (48 kg,165 cm). Ampak jaz sem se ze takoj, ko se skor nisem vedela, da sem noseca (do 5 tednov) zredila za 2 kg. Vmes nisem nic bruhala in sem se dobro pocutila, zato nisem med tistimi, ki se na zacetku shujsajo. Mi je rekla G, da to ni nic narobe in da se moram mal okrepit. Upam, da tudi potem ne bo tezila! Sam sedaj sem v 14 tednu in imam se 2 kg +. Torej skupaj ze 4 kg. Verjetno sem rekorderka med januarcicami:)-. Ker sem imela pred nosecnostjo tezave s prehrano(sum na preobcutljivost na gluten, mleko, jajca), tudi sedaj prakticiram to prehrano in ce se le da, pazim kaj pojem. Torej moja prehrana je zelo nizkokaloricna, ne pojem nic vec kot prej pa se ful sem v muvingu in res ne vem od kod ti kg?! :( Moj :duda: pa se tudi ni toliko tezak!!!:zmeden: LP, Monja
|
|
|
|