blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jih nisem prvič, mimgrede. ne vem kako se je ravno zdaj prijelo, hudiča, tik preden bi šla po večno kontracepcijo. sej ne veš, če mu bije ali ne! pa tudi če mu, si ne bom premislila. bolje da ga nimam, kot da je popolnoma nezaželen. točno tako. to dobro razmišljaš. Pojdi čim prej k zdravniku, da to rešite. sicer pa ko je ena zgoraj napisala, da je skoraj vrat zavila eni, ko je delala namenoma splav, sama pa je mela ss... ... jaz sem tudi mela ss in bila v sobi z eno, ki si ga ni želela in je šla delat splav, pa nisem tako razmišljala. Vsak ima svoje razloge in vsak ima svoj lajf in vsak se odloči po svoje, če ne poznamo vseh ozadij, ne moremo komentirat oz nimamo pravice, ker se vsaka ženska zase odloči. Edino to nisem razumela, da ti pade na misel, da sama to rešiš. Po mojem moraš nujno čim prej po napotnico. ne čakaj predolgo. Pa zaščiti se trajno, če ne misliš met otrok.