nika23 -> RE: Pomoč Galu (28.10.2010 22:43:02)
|
evo jaz sem tudi na fb dodala Gala, si dovolim jaz nekaj napisati o njemu(kopiram iz fb). piše pa sledeče: 17. februar 2005 Kljub zapletom pri porodu, je zmagala moja radovednost, da spoznam svet. Dobil sem ime Gal. V UKC Ljubljana sva se mamico naučila, kako živeti. Z mojim rojstvom se je življenje mojih najbližjih popolnoma spremenilo, saj sem potreben njihove pomoči in nege skozi vse moje ŽIVLJENJE. Ker ne morem hoditi, so mi v Soči v Ljubljani izdelali moj voziček. V njem se dobro počutim, saj je narejen samo zame. Ker sem zrasel sem potreboval nov večji voziček. In tudi v avtomobilu nimam več dovolj prostora. Potrebujem večjega, v katerega me bodo zapeljali kar z vozičkom. To predstavlja za moje starše prevelik strošek. Lepo vabljeni k sodelovanju pri zbiranju zamaškov plastenk, sadnih sokov, mineralne vode, mleka, olja, tekočih pralnih praškov in mehčalcev (le-ti morajo biti obvezno predhodno očiščeni!) Za Gala se zbirajo tudi donatorska sredstva, ki jih potrebujemo za nakup večjega, prirejenega avtomobila,v katerega bomo lahko zapeljali Gala z vozičkom.
|
|
|
|