Katy78
|
Ko sem jaz izbirala, kam bomo šli za par dni (bili smo od nedelje do srede), sem najprej sicer izbrala terme Olimia ampak sem potem ugotovila, da tam nimajo toboganov, kar je za našega 2-letnika obvezno. Tako da je čisto odvisno, če misliš, da bi mu bili tobogani zanimivi, potem Čateške, ker Moravci nimajo notranjih toboganov. Naš mulček je ful užival, res ga je bilo veselje gledat, edini problem je bil, ker so bili zanj notranji tobogani prekratki in se je potem razburjal. Aja, pa razdalja... Odvisno iz kje si. Mi smo iz KR in imamo AC od doma do Čateških, ca. 1 ura in 15 minut, do Moravcev pa je po moje od nas ziher kakšni 2 uri., kar je zame preveč vožnje, sploh če bi šla samo za čez vikend. Gužva - glede na to, da so počitnice, sem pričakovala, da bo gužva, ampak sploh ne, edino mogoče tam okoli 14h, 15h so se bazeni malo bolj napolnili, drugače je bilo pa prav fajn. Poleg tega sem bila malo skeptična, ker sem prebrala kar nekaj graj na račun Čateških - da ni čisto, da je mrzlo ozračje (česar sem se najbolj bala, ker sem bolj zmrznjena), da se vonj iz restavracije širi po celem kompleksu in podobno - pa ni bilo tako, mi smo bili v bazenu s tobogani in je bilo ozračje ravno pravo in pa nobenega vonja iz restavracije, tudi čez čistočo se ne morem pritožiti. Edino sobe in pa hrana se mi pa ne zdijo na nivoju 4* in s tem povezane cene, žal. Bili smo pa v hotelu Toplice. Na morju smo imeli večje in bolj urejene sobe ter boljšo hrano v hotelu s 3*. Ampak ok, saj tja nismo šli zaradi sobe in hrane ampak zato, da je naš fantek maximalno užival. Drugače bi pa jaz tudi kakšen bon za vikend paket. Ker je namreč precej drago vse skupaj...
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 28.10.2010 14:51:40 >
|