Prhljaj in izpadanje las (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Nocturama -> Prhljaj in izpadanje las (27.10.2010 15:20:30)

Pozdravljene,
sem v 5. mesecu in mi zelo izpadajo lasje + zoprn prhljaj. Proti občasnemu prhljaju mi je pred nosečnostjo vedno pomagal Garnier šampon, zdaj pa nič več. Lasišče me nasplošni srbi, lasje so ubogi in mi izpadajo, k sreči imam kratke in zelo goste, zato se ne sekiram ful preveč, ampak je pa zoprno. Vedno ko se počoham po glavi prhljaj prši okoli mene pa kakih 10-20 lasov izpade. [sm=smiley13.gif]

Je mogoče še katera imela takšne težave (ni mi ravno za jamrat ginekologu o težavah z lasmi, ki niti niso neke blazne težave) in kako jih je rešila?

Anonimen -> RE: Prhljaj in izpadanje las (27.10.2010 16:36:25)

Probaj kuro z jabolčnim kisom. Zmešaj z vodo in na glavo.

rozemari -> RE: Prhljaj in izpadanje las (28.10.2010 14:35:59)

Tudi jaz sem v 5. mesecu nosečnosti in z istimi teževami glede las. Imam doge in zelo goste lase, ampak me je groza se počesat ali pa si oprati glavo, ker mi izpadajo celi šopi. Pa tudi celo stanovanje jih je polno, tako da moram imeti spletene v kito, da ni ceste las za mano. Jaz sem se naročila k osebnemu zdravniku, pa da vidim kaj bo rekel.

Taddy78 -> RE: Prhljaj in izpadanje las (28.10.2010 16:12:47)

No jaz v nosečnosti nisem imela teh težav, prej kontra, saj ni bilo ne  duha ne sluha ne o prhljaju in izpadanju...po porodu ko so mi začeli ful izpadati, sem to rešla z Receptovim šamponom, ampak prhljaj  je ostal.
Zdaj že 1 mesec uporabljam Head and S. proti izpadanju in se mi kar dopade. Prhljaja tak že od prve uporabe ni več, lasišče več ne srbi, izpadajo pa čist po naravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]