Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 16:41:37
|
|
|
|
Najaa
|
Moja 3 in še nekaj mesecev stara hčerka je namesto ptiček rekla piček. In hodiva po cesti, ko se začne dret "Mami, glej ****, glej ****"
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 16:52:25
|
|
|
|
MAŠKA
|
Naša, ne vem če je bila že štiriletnica, je atiju, ki je stal med vrati rekla: "Umakni se ti ščene zoprno!" Predvidevam, da je izjavo pobrala od Dina in Dona iz Nodija... ja risanke so zelo poučne
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 17:04:06
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moja 3 in še nekaj mesecev stara hčerka je namesto ptiček rekla piček. In hodiva po cesti, ko se začne dret "Mami, glej ****, glej ****"
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 17:30:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Moja takrat 4-letnica: Mami, a so bili takrat še dinozavri, ko sta se z atikom poročila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2010 17:37:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 17:48:55
|
|
|
|
Najaa
|
Sem pozabla dodat, da sem se skor pogreznila od sramu.
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 17:50:17
|
|
|
|
vseved
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Moja 3 in še nekaj mesecev stara hčerka je namesto ptiček rekla piček. In hodiva po cesti, ko se začne dret "Mami, glej ****, glej ****" faca mala...
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 17:51:53
|
|
|
|
vseved
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho ... tiste, ob katerih ste si želeli, da bi se lahko pogreznili v zemljo. Moj sin otroški psihologinji, ki je bila v über našminkana in je imela nohte dolge vsaj 3 cm: "Kako pa ti posodo umivaš?" otrok pametno razmišlja...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2010 19:29:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2010 19:30:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 19:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Izjava mojega otroka sicer ni tako nerodna, a meni smešna... Išče dvd risanko, ki bi si jo rad pogledal in je ne najde. Ves jezen se obrne k meni:"Mami, a si jo prodala?!" Namreč: včasih mu zagrozim, da bom prodala njegove igrače, če jih ne bo pospravil.
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 20:03:08
|
|
|
|
čaki
|
en večer pred zobarjem rečem tamali, glej da boš dobro umila, itak bo una (zobarca) jutri cvilila, da niso dobr umite. naslednji dan pri zobarju: gospa, slabo so umite, dajte ji vi pomagat, pa tabletke kupte....bla,bla... in tamala reče pričo nje: o prov si mela, res cvili....jaz pa . groza-predolg jezik
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 20:09:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: čaki en večer pred zobarjem rečem tamali, glej da boš dobro umila, itak bo una (zobarca) jutri cvilila, da niso dobr umite. naslednji dan pri zobarju: gospa, slabo so umite, dajte ji vi pomagat, pa tabletke kupte....bla,bla... in tamala reče pričo nje: o prov si mela, res cvili....jaz pa . groza-predolg jezik
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 20:11:09
|
|
|
|
blaža
|
z našim ta malim se tatko zmeni, da še eno risanko, pol pa spat. Ima dve leti pa pol. Pogleda risanko, mož ugasne TV, Tamali pa prilaufa k meni in zatuli: to ni praviiičnooo.
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 20:13:39
|
|
|
|
Raho
|
Evo, ena , ki jo je naša damica prijavila pred spanjem. Pogovarjave se o današnjem dnevu in med drugim je bila pri zobozdravniku, pa mi reče: Mami, meni ta zobozdravnik ni všeč, ker govori angleško in ga nič ne razumem. No, zobozdravnik govori prekmursko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2010 20:17:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2010 20:19:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 20:32:55
|
|
|
|
Ajda A
|
Naša 4 letnica pride iz vrtca in reče : mami,mami dons pa vem kaj smo počeli v vrtcu ( Namreč vsakič reče da ne ve<). in jaz rečem vsa navdušena : kaaaj? Pa reče: barvali nismo:))
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 20:38:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Evo, ena , ki jo je naša damica prijavila pred spanjem. Pogovarjave se o današnjem dnevu in med drugim je bila pri zobozdravniku, pa mi reče: Mami, meni ta zobozdravnik ni všeč, ker govori angleško in ga nič ne razumem. No, zobozdravnik govori prekmursko
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 20:39:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mami moja, jaz bom tebe vedno vedno poslušala. Zlata izjava, za zlat okvir. Ampak kaj, ko je samo za gledat .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.10.2010 20:41:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 20:43:38
|
|
|
|
enea
|
Naša 3 letnica zelooooo rada nagaja 8 letnici, tako da jo grize, ščipa, tepe,.. Pa ker ji ne damo dopovedat da se tega ne sme delat, včasih povzdignemo glas in ji rečemo da je lumpa,... Ona pa nazaj: " Zakaj sem pa jaz lumpa?"
|
|
|
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 21:17:30
|
|
|
|
Aja1
|
Dobri so. Neja pri 3,5 let. Koga je rodila mami? Njen odgovor: "Nejo, Živo (njeno sestrico) in očija"
|
RE: Najboljše izjave naših malčkov... 26.10.2010 22:37:39
|
|
|
|
ribica.
|
Izjava našega 4-letnika. KO je njegovo sestrico (7) bolela glava je rekel : "Mogoče te pa zato boli glava ker nimaš nič misli not ?"
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?