HoneybeeMaja
|
Najprej moram priznati,da res pridno čvekate! Suzy in biljana vse najboljše tudi z moje strani,lepo praznujta! d3lfink4 res sem vesela,da vam gre tako dobro,še malo potrpežljivosti,pa čisto malo sreče ,pa bo!¨ Jaz sem pa iz dneva v dan bolj ogromna,moj se zafrkava,da sem kot šleper,žal se tudi počutim tako ,se mi zdi da se že težko premikam naokrog,pa vse mi tišči,pa en na veliko brca v rebra,drugi pa v mehur.Mi je pa takoj lažje,ko lahko malo pojamram! Včeraj sem bila tudi pri diabetologu,dobila sem merilec krvnega sladkorja,trakce za merjenje in iglice in zdaj se na veliko pikam,v ponedeljek imam kontrolo z meritvami,upam,da ne bomo potrebovali inzulina.Diabetolog me je poslal tudi na preiskave za ščitnične hormone in k okulistu.Sem pa postala že čisto imuna na igle in zbadanje . Rh- mene so poslali na transfuzilogijo,kjer so mi še enkrat vzeli kri,mi dali izvid,na katerem piše,da potrebujem cepivo,potem sem pa čez nekaj dni,ko sem bila naročena pri ginekologu lahko prišla iskat cepivo in so me potem tam pikali. Sicer pa berem,da vas je veliko,ki pridno študirate,pišete diplome,magisterije...Vsaka čast!