petrap -> RE: Februarke 2011 II.del (26.10.2010 22:21:47)
|
večer čveke... jaz sem pa danes ekstra slabe volje...sem dobila plačo, no temu znesku se še miloščina ne more rečt, ker je tko nizek...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], mi pa še en kup stroškov s stanovanjem in prihajajočimi dvojčki...še dobro da mamo zimske gume, vsaj en strošek manj [sm=smiley13.gif] no ne bom več jamrala, sam mi je pol lažje [sm=smiley1.gif] da poročam, smo danes naročili še nove košare za našega TFKja, je dobavni rok 2 meseca, tko da nismo mogli kaj dost več odlašat, je pa hvala bogu tašča častila vse skupaj...[sm=bravo.gif] kako se kaj počutite? jaz sem danes na sploh slabo in se mi zdi da psihično počutje, žal vpliva tud na fizično...in mi trebuh otrdeva, pa vezi me bolijo pa prou pečejo...upam, da bo jutri bolje... so mi pa danes podaljšali bolniško, sem končno dobila odločbo komisije...morm it jutri do zdravnice, da vprašam kaj zdaj to pomeni, če morm bit ves čas samo doma ali grem lahko mal okrog...vsaj do mojih staršev, da mi mal popazijo na hčerkico in jaz tko lahko mal ležim, ker je trenutno spet doma in ne v vrtcu...mamo neke virusne izpuščaje [sm=hudicek1.gif] se opravičujem, ker danes bolj jamram...bom bolj vesela drugič [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|