Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:32:41
|
|
|
|
tamy82
|
Zdej bi pa že morala bit nova stran po mojem izračunu
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:35:20
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha danes pade 3 del majke mi Itak da!!! Koliko postov še za naslednjo stran? nimam pojmov, sploh se nisem poglablala v to, kolk jih more bit :D to ziher Nina33 al pa meta21 veta Baje jih je 25 na stran, ne glede na njihvo dolžino Tako meta21 pravi sem vedla kdo je pravi naslov ja zdaj grem pod tus, pol pa ze 3 del, jesos pocakte me ok zdaj se vam je uradno strgalo ...al vas sploh ne dohitevam ...pa sem si šla sam sadno kupo naredit
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:37:22
|
|
|
|
Tisia
|
ok odpirajte 3 del preden se vam čist zrola ...mogoče bi bilo fajn dati naslov 3 del naspidiranih februark
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:37:28
|
|
|
|
prvičmami
|
Dober večer! Pa sj niste normalne kolk ste naklofale Včeri ko mi je blo dolgčas pravo zatišje, dans ko sem pa cel dan zdoma pa čist crkjena morem še pa dest strani prebrat No sj prebrat mi je uspelo, kj več pa jutri pokomentiram ker bom vsak čas padla dol, in očitno bom komentirala v tretjem delu Če bo šlo pa tk naprej bo pa tk že 4 kmal
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:39:55
|
|
|
|
cukica
|
Napoved za odmero dohodnine 2010 evo tu maš link pa upam,da bo delalo
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:40:42
|
|
|
|
prvičmami
|
Edin vprašam pa lahk dans je v MŠ rekla da rabimo dve mako majčke ker je hladno vzuni, pol pa pajacka čez. Pa so te mako majčke res obvezne Morem preverit ampak mislim da sploh nimam nobene, ker mam te bodje za vspodi pol sem mislila pa pajacka čez,a to ni ok? Pa pri negi otroka je govorila da čče ma temence se mu namaže z recinusovim oljem, ki ga itak moremo met doma za dojenčka - kao obvezna sestavina. Zakaj se pa uporablja to olje? Sem mislila da mam vso kozmetiko ki jo rabim, pa bom očitno še mogla po štacunah
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:41:44
|
|
|
|
cukica
|
neče napiši izračun dohodnine,potem klikneš napoved za odmero dohodnine in potem maš testni izračun dohodnine za leto 2010
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:41:46
|
|
|
|
prvičmami
|
Pa to še lahk povem, ker bom do jutr pozabla - morje sem glih ta teden rezervirala, gremo avgusta v apartma na Šolto
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:42:55
|
|
|
|
cukica
|
Jaz bom sam bodi vzela nič mako majčk,...
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:44:37
|
|
|
|
prvičmami
|
Sj zdj sem pa že tk vse napisala kar sem hotla, ostalo sem tk sproti pozabla Naj dodam pa še to da sma bla dans zadnjič v MŠ, tk da potridlo mam lahk grem Pol sem šla pa v SG še za epiduralno podpisat pa k babici da so pokazale sobe pa mal se pogovorit...so ble res ful prijazne, tk da mi ni žal da sem se odločla za SG, naju je še v vse sobe spustla, pa je bla v eni sobi ena ko je rodila oz mela CR eno uro pred tem, pa je mela malega zraven sebe, kk je bil čedn bi ga kr gledala
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:54:49
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukica neče napiši izračun dohodnine,potem klikneš napoved za odmero dohodnine in potem maš testni izračun dohodnine za leto 2010 hvala
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:56:56
|
|
|
|
little*miss
|
Jaz nimam mako majčk, oblačla ga bom v hlače, bodi in pa jopico, pa pajacek preko. Doma pa bo itak samo v bodiju in hlačah
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:57:45
|
|
|
|
mija24
|
Čer! Da še jaz malo prispevam k tretjem delu...Pršla mal prej domov in vas komaj prebrala..zapomnla sm si pa bol mal :) No se bom probala spomnit kar se da. Prebavne motnje: možno, da je kak virus, ker je mene tudi za novo leto oz. 1.1. tako zvilo, da sm mislna da bom hin (wc + bruhala dva dni), pol je pa še mojga zvilo- tko, da pazite se, ker nekaj razsaja. Kremšnite: joj punce..ne to pisat, men se že meša, sva mogla it zdele z mojim kr v trgovino po kremšnite Oziroma sva šla samo po mleko in kruh in na koncu pršla ven z polnim vozičkom-spet! Pač rada papama Mako majčke: jst mam samo ene tri, se bolj na bodije zanašam, upam, da bo ok...so pa nam v MŠ rekli, da potrebujemo povijalne plenice jst tega namreč nimam in ne vem zdaj če to rabim al samo v primeru širokega povijanja? Morje: jst bom verjetno kr celo poletje na morju z našim , moj bo pa pač za vikende hodu k nam..upam, da ga ne bom preveč pogrešala čez teden. Vsekakor bo pa boljše kot, da smo v bloku (mansardna garsonjera) na 100 stopinjah celzija Vse, ki ste v nizkem štartu:
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 20:59:37
|
|
|
|
little*miss
|
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami Pa pri negi otroka je govorila da čče ma temence se mu namaže z recinusovim oljem, ki ga itak moremo met doma za dojenčka - kao obvezna sestavina. Zakaj se pa uporablja to olje? Sem mislila da mam vso kozmetiko ki jo rabim, pa bom očitno še mogla po štacunah Za to olje prvič slišim, ga nimam doma. Doma imam samo mandljevo olje, s katerim bom mazala gubice, če pa bo dobil temenca pa bom umivala z Mustelinim šamponom proti temencam, sem ga že prvič in so temenca hitro zginla.
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 21:01:43
|
|
|
|
little*miss
|
Jaz bom v vsakem primeru povijala 'široko', ker je tako vsaj otročka nekaj skupaj in ga lahko normalno primeš. Če nebom rabila povijat široko, bom eno plenico vseeno dajala, če pa bom mogla povijat pa bom pač po navodilih patronažne.
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 21:02:04
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 PLANICE Čakte a tisti entel se spara??? To je ful paranja, al sem jaz kaj zamočila in narobe razumela?! Neee, piše da po prvem pranju stran porežeš s škarjami. Mene nič ne moti.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 21:02:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04 Je ena spraševala glede plenic v DM-u. Meni je sestra svetovala plenice Alana, so menda super in naravne. Tudi blazinice za dojenje so po njenem najboljše Dm-ove. Kupila bi si modrc za dojenje, pa oklevam med Dm-ovim in Mellerjevim. Mi lahko katera, prosim, svetuje, kateri je boljši. Kasneje bom pa itak nabavila enega od lepših, boljših. Ah, danes pa nisem bila na sprehodu, pa tudi nakupi za tamalega ta konec tedna so splavali po vodi Grlo imam tako vneto, da fajn kašljam, boli glava in še vročina me daje. Po vrhu vsega pa je še moj zbolel za neko trebušno virozo. No, pa še modrice sem staknala po rokah, ker sem bila malo neprevidna po stopnicah in (na srečo) pristala na tazadnji. Lep večer vam želim, lp Mullerjev je čisto OK ampak ni primeren za večje dekolteje, ker kar visoko pride. Jaz mam sicer dva in ju zdaj že lep čas nosim ampak sta taka mamasta, udobna, lepa pa ne preveč Pa še en čajček poln vitaminov ti pošiljam
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 21:02:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica samsara; jaz sem spraševala za DM-ove plenice. a Alana so kakšna posebna znamka al to je DM-ova nisem še "doma" na tem področju Da boš malo bolj doma ... Muller-baby beauty (al pa beauty baby ) DM-baby love (to sta njihovi znamki, majo pa tud druge)
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 21:02:31
|
|
|
|
meta21
|
Ena na moj račun ... Sem se mogla glihkar Gibbsu na NCIS nasmejat. En je rekel drugima dvema: You two look like a married couple ... in Gibbsova kontra: No, they don't. They're still speaking
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 21:14:13
|
|
|
|
Patrisha
|
meta21 mas pa definitivno najhitrejse poste. Kaj mas to za en net??
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 21:17:20
|
|
|
|
Tisia
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ena na moj račun ... Sem se mogla glihkar Gibbsu na NCIS nasmejat. En je rekel drugima dvema: You two look like a married couple ... in Gibbsova kontra: No, they don't. They're still speaking joj jaz pa to nikakor ne morem prakticirat,pa bi res včasih bila tiho ampak mi ne rata ,se kar začnem menit..oz.težim dokler ne rešiva zadeve ker ne morem imeti tihe maše...saj mi je pretežko da bi bila par ur tiho ,kaj šele da sem par dni
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 21:18:17
|
|
|
|
little*miss
|
meta je ravno zjutraj napisala zakaj ima tako hitre poste IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 A ste vidle profiča!? Poglejte uro objave pri mojih zadnjih dveh postih- dva v 3 sekundah. Ima da me na 200. strani čaka kremšnita Ti zihr nisi na Siolu - v treh sekundah men še "oknčka" za pisat ne odpre . Sproti odgovarjam na vsak post posebej ampak jih ne objavim, ker me pol vedno na zadnjo stran vrže. Ko pridem do konca pa vse po vrsti poentram-zato so čist skupaj. Kam pa ste šle zdaj vse??
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 21:19:05
|
|
|
|
Tisia
|
no zdaj pa ena hitro odprt novo temo ,jaz nimam več kam pisat,mi je zmanjkal listov
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 13.1.2011 21:20:30
|
|
|
|
Patrisha
|
mnja tega sem spustla ocitno ker to bi bil fenomen od interneta, ce bi tak deloval... ehehehe ( tok tok, nas je sicer ok, ampak ne bom prehitro..) to se pravi meta21 FEJKA! c c c c c c c
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?