hayabusa -> RE: Februarke 2011 II.del (13.1.2011 19:21:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica a ima kater izkušnje z DM-ovimi plenicami? jaz se še nisem odločila, katere bom uporabljala [sm=zmeden.gif] . a mogoče katera ve, katere plenice nimajo gela noter? jaz bom sicer poslala moža po porodu, da jih gre kupit, da bo prava velikost (prej jih ne bom kupovala) jaz sem jih sprobala ampak so se mi zdele predebele. Mi pa je bilo zelo všeč da se jih dobi pakirano 2kom v paketu da lahko sprobaš, ne rabiš celega paketa kupit IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Prosim punce, dajte mi malo pomagat Jutri gostim prijateljice na "zadnji večerji" pri meni in ne vem, kaj bi pripravila . Ma ktera kakšno idejo?????? Tortilje, čist ajnfoh so, jaz jih bom delala naslednji vikend za kolegice ki pridejo okrog. ko ste že pri plenicah in torbah za porodnišnico - jaz bom s sabo nesla plenice za dojenčka, sem prvič tud. Ne vem kako je drugje ampak pri nas je otrok čez dan v tetra plenici, čez noč ga pa dajo v "pampersko" oz. plenico za enkratno uporabo. Jaz sem imela svoje plence s sabo in je bla non stop v njih ker mi je groza tistih tetra plenic, da bi bil revež moker v njih. Aja pa v mojo torbo za vsak slučaj roma še šlaufek za plavanje v primeru da bodo šivi boleli - prvič ga nisem rabla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: tamy82 Urco pa pol spanja popoldne, to je res neprecenljivo Res mi je pašalo danes Res je, jaz pa 2, če ne ne vem kako bi dan preživela, še dobro da je tamala v vrtcu.
|
|
|
|