little*miss -> RE: Februarke 2011 II.del (25.12.2010 19:34:55)
|
hi hi Najprej bi vam vsem rada zaželela vesel božič. Upam, da ste ga vse lepo preživele. Želim vam, da bi nosečnost do konca potekala lepo, zdrave otročičke, pridne možeke, pa vse kar si same želite [sm=rozica.gif][sm=darilo.gif] Honeybee Maja, upam da se vse ok izteče. Drži se [sm=smiley31.gif] [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Cukica, [sm=smiley13.gif] Saj če gre s kolegi parkrat bi ga čist razumela, saj tudi rabi družbo, ampak na božični večer [sm=zmeden.gif] Malo nesramno no..njim se je zdel kot vsaki petek, tebi pa je malo več pomenilo to. Povej mu, kar si misliš [sm=smiley31.gif] Jaz sem mojemu pred kakšnima dvema mesecema rekla (tak btw), da bi imela likalnik za lase (ampak mi ga je bilo škoda kupit, ker bi ga samo tu in tam uporabljala), pa me je lepo presenetil in mi ga kupil. Sicer sploh nisem nič pričakovala, ker smo bolj na tesno z denarjem, ampak mi je vseeno kupil. [sm=9nebesa.gif] Če hočete lahko dam jaz vsaki telefonsko (pišite na zs), pa mi javite lepe dogodke, jaz pa objavim. Moj predlog samo.. Je pa mi tamala spet zakuhala.. Pred dvema dnevoma je bila konec z antibiotiki, danes pa že vročine 39. Sem bila jezna ko sam [sm=hudicek1.gif] Jutri si grem kupit vse za francosko solato (ker sem včeraj pozabila) in si jo bom naredla. Mmm, potem pa še pride biftek na vrsto. Komaj čakam [sm=bravo.gif] Grem se cartat
|
|
|
|