tamy82 -> RE: Februarke 2011 II.del (23.12.2010 8:57:18)
|
Jutro! Glede klistirja a to je potem ziher, da nič več kasneje ven ne prude? Ker kolikor sem jaz slišala/brala (izkušenj pa s tem nimam) je ravno tako še možnost, da ti potem med iztisom še kej uide. Sploh pa naj bi se črevesje samo med pripravo na porod že spucalo ... tako da s tega vidika je potem malo nesmisleno. No, ne vem ... Nina33 hvala ti za tole o denarju in sreči ... ker je čisto res, da več ko ga imaš, manj si srečen ... ampak kaj ko ga nimaš nikoli toliko, da bi rekel, da je ravno prav. Vedno ga je premalo ali pa preveč ... nikoli nismo zadovoljni, čeprav je bistvo življenja nekje drugje ... [sm=smiley1.gif] Keglove vaje vsaj 2x tedensko se spomnim, da jih naredim, kaj več pa bolj težko [sm=zmeden.gif] Sej vem, da bi bilo super fino fajn jih delat, ma če bi vsak drugi dan en spomnil na to [sm=smiley1.gif] Pa tudi meni kdaj ob kašljanju in kihanju kakšna kapljica priteče ... kar pa je zdej ob koncu nosečnosti skoraj normalno ... Aja, zaležejo pa, ampak jih moraš delat vsak drugi dan po cca. 40 ponovitev (dolgi in kratki stiski) in to se pozna šele po 3 do 6 mesecih vadbe. Tako da dvomim, da je katera že tako dolgov vztrajala pri tem, da bi res videla kakšen napredek. Masaža presredka mislim, da se priporoča nekje od 35., 36. tedna dalje, prej pa ne. Tako da če neki časa prej rodiš skoraj ne pride v poštev [sm=smiley1.gif] Lulanje v lonček to tudi meni dela probleme ... [sm=zmeden.gif] Čeprav včeraj mi je pa ratalo in to celo tako, da sem samo srednji curek jim "servirala" [sm=smiley36.gif] Aja, sem se pa prej med čakanjem, da pridem an vrsto nacedila s pol litra vode ... tako da drugače ziher ne bi šlo tako lepo [sm=smiley36.gif] vipercat super za vse to božično vzdušje! [sm=bravo.gif] Upam, da bova tudi midva danes postavila jaslice in drevešček ... čeprav zaenkrat bolj slabo kaže, da bo danes kej. Pekla pa ne vem če bi sploh še kaj, ker meni je G itak odsvetovala sladko, moj pa ni neki sladki navdušenec ... če ne bomo pa našim in njegovim vse nesli, da nam en bo treba jest [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|