Anonimen -> RE: Februarke 2011 II.del (22.12.2010 11:02:09)
|
Jaz sem mela tudi težave s krvavljenjem nosa pa nosnica mi je notri počla. Pa nima visokega pritiska, idelanega. Od kar mamo doma vlažilec, se mi je vse tako umirilo! Da ne morem vrjet, nobena žauba ni tako pomagala kot tole. Je pa res, da stalno smrkam, to je pač nosečnost, sem se že sprijaznila, d ami bo še nekaj časa curilo iz noska. IZVIRNO SPOROČILO: hel32 Hojla Glede teže otročka je pa tako, da teoretično, naj bi pridobival od30.tedna dalje 200gr na teden proti koncu pa nekoliko več, sicer pa so odstopanja lahko kr velika, jaz sem imela pri prvi visok pritisk, in so mi sprožili v 38 tednu, pa je imela 3050gr, in obseg glavice 32, drugi je pa bil pravi orjak, obseg glavice 35cm, on težek 3830gr, tako, da upam, da bo ta porod tam nekje srednje težek, ker 2. je bil res fulllll. Glavno, je, da so otročki zdravi in rastejo, je pa razlika, v obsegu glavice, večja je težji je porod, baje je meja 35cm[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], kar je več je že CR. Ja 35 je meja za CR, to je tudi mene podučila G in sestra. Tako, da sedaj molim, d ane bom tam nekje, ker bučko ma res veliko [sm=smiley36.gif] velikost glavice je pridobil za teden dni prej. Ja popadki to pa tudi mene skrbi, jaz tudi ne vem, če jih bom prepoznala dokler mi ne bo voda odtekla. ;) Malo heca, malo zares. Sicer mi je pa mami povedala, da prvi popadki se pojavijo kot tišanje na blato ali pa krči kadar pride driska. Mam pa to jaz tudi že sedaj od padca in še ostale pojave, ki so popadki. Vendar, nekje od 33 tedna pravijo, da je normalno, da se začne nekaj dogajati. (meni zaradi padca, sem prej občutila ali pa zaznala zaradi pozornosti, sej ne vem). Dejsnko, ko bodo merili v 36 tednu, če se ne motim, se bo točno vedelo stanje. Sem pa slišala, da baje te meritve popadkov niso čist ziher, maš lahko močnejše pa jih napravca nezazna. Zato se pa v P dogaja, da ti reče sestra a dejte dejte no sej ni tako hudo, puslušte a mate tko nizek prag bolečine, ženske pa zvija na postelji. Saj to mi je opisovala sošolka, ko ji je babca potem pvedala, da dejansko ne zazna enako kot dejansko so.
|
|
|
|