Ginekologija v Velenju (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

flecker -> Ginekologija v Velenju (2.8.2005 20:20:17)

Pred 4 meseci sem se preselila v Velenje. In ker zdaj iščem dobro ginekologinjo v Velenju, prosim vas, kjer ste iz Velenja, kakšno priporočate? Danes sem bila v ZD, pa ugotovim da so samo 3 ginekologinj ( 1 zasebna, 1 ima preveč pacientk in ne prejema več nove, 1 pa je na dopustu do 15.8.). Je mogoče, da so samo 3 gin. na ZD? Čimprej bi rada šla na pregled... prosim za vaše mnenje. Hvala, lepo noč in sladke sanje vam želim.

aljaž-blaž -> Ginekologija v Velenju (2.8.2005 23:19:01)

LP. JAZ TI PROPOROČAM GINEKOLOGINJO KARDOŠ MOHORKO KSENIJO JE ZELO VREDU JAZ NANJO NIMAM PRIPOMB ŽELIM TI ČIM BOLJŠO IZBIRO LEP VEČER ŠE NAPREJ ČE ŽE SPIŠ PA SLADKO NOČ:modri::modri::sloncek::sloncek:

monja79 -> Ginekologija v Velenju (3.8.2005 9:53:53)

Sicer nimam G v Velenju, sem pa bila pri Kseniji Kardos Mohorko na nuhalni svetlini in sem bila z njo zelo, zelo zadovoljna. Priporocam!:bravo:

radovednica_ -> Ginekologija v Velenju (3.8.2005 11:44:18)

tudi jst sem bila v velenju na nuhalni pri dr.Biserki(ne spomnem se priimka vem pa da ima 2)in sem tut bila zelo zadovoljna z njo. je res super.

srečna :nosecka:

nat30 -> Ginekologija v Velenju (11.8.2005 21:01:03)

dr. Biserka Martin tudi dela pregled nuhalne svetline.Baje je zelo OK, sama sem bila pri njej sicer samo enkrat, drugače hodim h Kardoš Mohorkovi, ki si vzame čas, odlično in razumljivo razloži, kar vprašaš... Tudi sestra je zelo prijazna.

Stran: [1]