Grozljivo odkritje v Nemčiji (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

aljča -> Grozljivo odkritje v Nemčiji (2.8.2005 19:26:00)

Ne morš verjet kaj so našli v Nemčiji.39 letna mati je ubila 9 svojih dojenčkov.Njihovo okostje so našli v lončnicah,plastičnih posodah in vse povsodi.Joj kaj ni kazni za take matere.Zdej naj bi pričakovala 14 otroka pa rečte da je pravica na svetu???:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:Pravkar povedano na pop tv na dnevniku.
Čist sem zgrožena.
Alja:metulj::metulj:

BlankaT -> Grozljivo odkritje v Nemčiji (2.8.2005 19:29:29)

Sem brez besed. :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Mali angelčki pa naj počivajo v miru.

india -> Grozljivo odkritje v Nemčiji (2.8.2005 19:30:39)

Ja, to sem slišala zjutraj po radiu,malo prej pa zopet o tragediji pri nas, ko je oče ustrelil 18 letno hčer!
Grozljivo, zakaj sploh imajo taki ljudje otroke????:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

aljča -> Grozljivo odkritje v Nemčiji (2.8.2005 19:56:19)

Jaz sem čist v šoku ko vidim kaj se počne to že pri nas.Ko sem bila med počitnicami v Nemčiji tam okol 80 leta so kazali po TV skoz take slučaje in si takrat nisi mogel predstavljat da bi bilo to mogoče tud pri nas in poglejmo 25 let kasneje smo že na vrhu v evropi,ko se domačim zmeša.:grrr::(.
Za vse žrtve:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:naj jih angeli čuvajo.

Aljakop -> Grozljivo odkritje v Nemčiji (2.8.2005 20:10:45)

in veš kaj pol reče tale mati iz nemčije policistom:''aja, da sem jih ubila 9? sem mislila,da samo dva...'':(:grrr::grrr:
ma budalo no ( berem na italijanskih poročilih)
:grrr::grrr:

SANDY -> Grozljivo odkritje v Nemčiji (2.8.2005 20:55:01)

Ma ta folk je itak že mal upilen!!
Po moje je moja usoda že določena: a me bo en povozu alpa ustrelu :hudicek:

mammika -> Grozljivo odkritje v Nemčiji (2.8.2005 21:22:34)

Sandy zakaj???
A ker si policaj al kaj?

nehi noooo :)-

Se pa strinjam ,folk je mal mem.
pomoje je blo že zjutri neki o tem

LP

SANDY -> Grozljivo odkritje v Nemčiji (2.8.2005 21:29:51)

ooooo mammika....tebe tud bl redko še berem tle gor...kva kej dogaja!

Za tist prej predvidevam...kpa veš, ima ludih..:)-:)-

Annny -> Grozljivo odkritje v Nemčiji (2.8.2005 23:21:10)

A spet nekdo nima kaj pametnejšega počet, kot da odpira grozljive teme!! Solit se pojdi, pa brez zamere:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

Stran: [1]