|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3D UZ ...
2.8.2005 18:49:22   
kati1
ojla

Ali se da iti na 3D UZ v Lj ali okolici in kje?

lp, K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   3D UZ ...
2.8.2005 20:01:12   
petra81
Pozdrav!

Ja, meni je rekla dr.Rešova, da lahko pridem kar k njej, ker mi je ona delala NS, to pa mislim, da je v Dravljah (nisem prepričana, ker sem bila sama pri njej v Postojni). Stane pa se mi zdi, da 19.000.

Upam, da sem pomagala!

Pozdravček

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   3D UZ ...
2.8.2005 20:05:32   
petra81
:ups:joj, zdej zgleda tako zmedeno, ker sem neki brisala.

No, še enkrat:pri dr. Rešovi v Dravljah za 19.000.

Upam, da bo!:)

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   3D UZ ...
2.8.2005 20:54:06   
kofetek2010
jap, dr.Reševa v Dravljah dela, sem bila prej na morfologiji in 3D UZ, fajn za videt, a sem besna kot 100 :hudicek: ker zgleda, da je CD fuč :(( mi ne odpre niti na 2 računalnikih, niti na DVD playerju :(( arhive pa nimajo, ker sem jih klicala :(( stane pa 19 tisoč :( in je prav fajn videt bebico ;)

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   3D UZ ...
2.8.2005 21:10:10   
Nannn
Vem da dela dr.Pusenjak v Dravljah 3D UZ in tocno tm ima ene par G ordinacijo in tudi Ursula Res...

A mi zna katera povedat kdaj naj grem k Pusenjaku na morfologijo?

LP Nannn :kuza:

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   3D UZ ...
2.8.2005 22:16:08   
kofetek2010
mislim, da je dr.Pušenjak na dopustu (preveri na MONu), ker je bilo rečeno, ko sem včeraj klicala in se naročila, da je sedaj samo dr.Reševa tista, ki dela UZ :zmeden:

morfologija, mislim, da se dela med 20 in 24 tednom :)

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   3D UZ ...
2.8.2005 22:29:10   
pety78
Jana73, to se je tudi meni zgodilo. Z mojim sva bila v Dravljah, plačala 19.000 sit, ko pa je moj :love: odnesel CD v službo in ugotovil, da ne dela, je poklical in zahteval novega. No, počakati je bilo treba nekaj dni, da je prišel en strokovnjak, ker te babe nesposobne (ne vem več, katera dohterca je bila, ena blont), nimajo pojma, kako se s tem UZ dela. Preden kasirajo mastne denarce, naj grejo raje na izobraževanje.
No, potem sva dobila CD in na kuverti, v kateri je bil, je bilo napisano najino ime, ki se je seveda videlo na CD-ju. Pametna sestra, da ni za govorit....:grrr: Je s kulijem pisala po kuverti, med tem, ko je bil CD že not. Jaooooo....
Ampak hvala bogu, da je delal. Če ne bi, bi se orng razf.... in šla tja, ter ZAHTEVALA, da mi pregled naredijo še 1x.
Zato tudi ti Jana pojdi tja in povej, da ti bo za 19.000 naredila še kaj drugega, kot pa samo CD posnela....Če ne, se te naj pa pazi. :grrr:

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   3D UZ ...
3.8.2005 7:02:12   
Anonimen
Punce, nekaj me zanima - je na tem CDju, o katerem govorite, kompleten film (torej cel UZ) gor ali samo po delih?
Jaz sem pri moji g. dobila CD s kakimi 20 kratkimi (po nekaj s) filmčki in je na CDju že bil posnet program za gledanje. Da pa se pogledat tudi z BS playerjem.

(odgovor članu kati1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   3D UZ ...
3.8.2005 8:50:16   
Lara78
SOMEONE, Kje pa si delala ta UZ???

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   3D UZ ...
3.8.2005 9:10:32   
Anonimen
To je bil redni UZ (morfologija) v ZD za študente (Aškerčeva). Samo rečt je treba pred začetkom in imet CD zraven (USB ne!).

(odgovor članu kati1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   3D UZ ...
3.8.2005 9:11:15   
Anonimen
Pa da se ne bomo narobe razumeli - to je navaden UZ in ne 3D.

(odgovor članu kati1)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   3D UZ ...
3.8.2005 9:49:08   
kofetek2010
še včeraj sem jokala in stokala glede mojega CD, klicala sem tudi v ordinacijo, a je dr.Reševa že šla in sem imela namen, da grem danes do njih in jih "lepo" prosim za posnetek ;)

a pred pol ure me kliče dr.Reševa, da mi je ponovno posnela CD in da si ga lahko pridem iskat, tud sprobala ga je na svojem comp. in dela :) dr.Reševa :bravo::bravo::bravo:

no, pa sem boljše volje :)-

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   3D UZ ...
3.8.2005 10:14:53   
LE&TA
Kati1, mislim da so ali pa še bojo v Postojnski porodnišnici dobili 3D UZ. vsaj zbirali so takrat denar. Slišala sem da naj bi ga ta teden dobili. Ne vem ! Bom v petek vprašala ko mam pregled!

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   3D UZ ...
3.8.2005 11:11:23   
Nannn
A pri Resevi ste bile na morfologiji al samo na navadnem 3D UZ?

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   3D UZ ...
3.8.2005 11:37:53   
kofetek2010
jaz sem bila na obojem, morfologija s 3D UZ :) čeprav sem bila na morfologiji že pri svojem G :)

aja, ena fotka je v mojem albumu :)

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   3D UZ ...
3.8.2005 12:06:52   
kati1
oj

v Postojni ga menda še nimajo ... jaz pa sem že v 31t in bi šla čimprej

sicer pa ful hvala za informacije vsem puncam

lp, K

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   3D UZ ...
3.8.2005 12:21:55   
Nannn
jana73 a pol si placala za 3DUZ in morfologijo 19.000?

Jest mam morfologijo pri moji G 12.09. in enkrat takrat bi sla se k Pusenjaku...

LP Nannn :rozica:

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   3D UZ ...
3.8.2005 12:33:53   
kofetek2010
jap, 19 tisoč :(

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   3D UZ ...
3.8.2005 16:52:23   
kofetek2010
ta CD pa dela :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu kati1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?