ronja -> RE: rrjevka in torte (26.10.2010 12:18:46)
|
pekarna Vrhnika na Brnčičevi v Lj. Se mi ne pokvari, čeprav je v 7kilskih vedrih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sicer je pri nas tako, da s tičino okrašujem za otroke in nekatere sorodnike, pač kadar je dizajn in živost barv pomembna, drugi sorodniki (brat, oče, mama, lubi) so pa bolj izbirčni in mora bit neka dobra zadeva - za ene je to marcipan (brat), za druge čokoladna masa (lubi), včasih pa naredim kaj tretjega (oče, mama). Mami se ne bi dotaknila torte s tičino, iz principa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Še nad smetano se zmrduje, če je lepo nabrizgana, čeprav jo tudi sama da v torte, samo drugače izgleda.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sem eksperimentirala z domačimi tičinami, pa so vse sladke, tako kot tudi kupljena - čeprav so večinoma po okusu vseeno boljše, ampak je kar packarija, tako da odkar imam otroke, tega ne počnem več. Ostale mase pa še delam.
|
|
|
|