Tejči -> RE: katastrofa mlečni-stalni zobi (24.10.2010 11:37:52)
|
Naši se je enako dogajalo poleti-na morju. Zadaj stalni zobje, spredaj mlečni-tudi spodaj enki. In sem tam šla trikrat k zobozdravniku, pa ni hotela nič naredit in mi pojasnila, da so lahko dvojni zobki tudi dva meseca skupaj in ne bo nič narobe. In jih ni spulila. Jaz sem bla čist paf, ker ni hotela pulit. En je še na morju potem izpadel, drugi pa še lep čas ne. Ker imamo perfektno zobozdravnico v Belgiji (meni je zrihtala zob, ki so mi ga tukaj 2 leti krampali, celo na kirurgiji sem bila), smo povprašali njo kako je s temi mlečnimi zobki..in je rekla, da nič ven pulit, da stalni zobje si že naredijo prostor ko morajo. In res, naša je imela oba zobka čist zadaj, krivo da bog pomagaj in eden se je sedaj že lepo poravnal naprej (se vidi da tudi dvojkico tiši stran), drugi pa se še prebija v ospredje. Enako kot ti, sem bila tudi jaz full panična, da kake zobe bo imela, krive in oh in sploh..a brez skrbi, čeljust še raste, zobki pa še imajo ogromno časa, da se poravnajo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|