Pa dejte no nehat (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 15:56:40)

Sestavljat te glupe sezname in razpredelnice. Naj bo kdor če kar če, kaj je pa važno, kaj si po izobrazbi, ločen, poročen, kdaj imaš RD, kdaj ga ima dec, kdaj greš ponavadi na veliko potrebo, kdaj seksaš, kdaj prtepeš deca in otroke.....A ni vseeno?

Sori, ampak men je to čist mim.

Minka Pobalinka -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 15:58:05)

:bravo::bravo: res je... men tud.

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:03:32)

Brez zamere, ampak določene uporabnice RR-a so se s tem seznamom strinjale in to z razlogom, da si medsebojno pomagajo v določenih strokah ali na določenih mestih, kadar bodo druge to potrebovale.

monči -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:04:01)

men tut

monči -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:07:01)

sori sem se prenaglila....res zna ta seznam prav pridt

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:09:13)

Aja? In kaj boš imela od tega, da boš vedela, kdaj sta Jože pa Micka vzela? pa od tega, da boš vedla, kdaj ima Jože od Micke rojstni dan? :zmeden2:

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:10:13)

Edini razlog je ta, da si vsakodnevno medsebojno čestitamo, saj imajo nekateri radi tudi to, da jim ob dnevnih, ki so za njih pomembni, čestitajo tudi neznanci.

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:11:32)

A taka da je ta stvar? Da imajo radi, da jim neznanci voščijo praznike? Hudo.

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:12:00)

Vsak po svoje, Al bina. Po mnenju mnogih je to lepo. Po tvojem ne?

taška30 -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:12:25)

Jaz pa sezname ki se tičejo uporabnic še nekako razumem (čeprav nobenga ne briga kdaj imam rojstni dan - se pač nisem vpisala), ni mi pa jasno zakaj je važno kdaj imam moj dedc rojstni dan - če mi lahko ena razloži :zmeden2:

Pa še to: o poklicih se meni tudi zdi smiselno, če kdaj kaj rabiš in sem se zato tudi vpisala, vendar pa sem se zdaj našla pod 'samostojni raziskovalec'. Res je to moje delovno mesto, tako se pač imenuje, drugače sem pa farmacevtka - mislim, da bi to koga bolj zanimalo. Tko da dejte ta seznam naredit po strokah (ekonomija, šolstvo...) če že, da bomo našli kar bomo rabli.
Pa lp, Taška :rozica:

žužu -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:14:52)

evo sem še sem skopirala.ja.
jaz bi tukaj samo še neki dodala...zdej izobrazba je eno, kaj kdo zna in obvlada, pa drugo.
jaz recimo sem po izobrazbi ekonomist, pa nimam pojma o ekonomiji
obvladam pa veliko o cvetličarstvu, psih, psihologiji, slovenščini in lektoriranju, kriminalistiki...
mislim, da nas je veliko takih, ki se pač poglobimo v stvari, ki nas zanimajo injih res znamo. kaj mi rabi odvetnik, če ni nikoli bil po poklicu odvetnik. mislim, da šteje praksa in ne teorija. samo moje mnenje, da ne bo kdo jezen.

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:15:18)

Velja za predlog po strokah, taška, se bom potrudila...
Kar sem pa rojstnih dni tiče - tudi tukaj je vse v tem, da si med samo čestitajo tudi neznanci, saj je za večino to zelo lepa gesta. In tudi marsikateremu od naših :love: je všeč, če mu me sporočimo, da mu za njegov rojstni dan čestita tudi prijateljica, pa čeprav z RR-a.

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:15:24)

A ne bi pol rajš enga podforuma odprl: čestitke in pozdravi, da ne bi bla vsaka druga tema tle gor: kdaj....in seznam....in....

Pikapolonica -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:16:45)

Al bina, :bravo:, se strinjam!

Kerensa, pa kje najdeš cajt da vse to zbereš skup? A ni bolš mal ven it, na zrak recimo. :)-;) Pa brez zamere! :rozica:

LP, :pika:

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:17:12)

Nekateri bi bili za to, Al bina, žal pa uprava RR- a ni...

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:17:46)

Pikapolonica, za vse se najde čas, če se hoče. :)

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:20:08)

Ja no, pol pa serte tle gor s temi seznami, sej v končni fazi se jih da tudi preskočit.

In da bi mojmu rekla: ti, una s foruma ti vošči RD? Bi me samo čukasto gledal.

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:20:54)

Kaj naj ti še rečem, Al bina?
Nekateri so pa veseli in me smo vesele, da so taki.

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:22:20)

le kar, le kar...kar tako naprej. Pa veliko zagnanosti in čimmanj napak pri sestavljanju seznamov.

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:23:06)

Hvala za lepe želje.
Čeprav dvomim, da so prišle iz srca in ne razumem, zakaj tako malo tolerance za nekaj, kar lahko, kakor si sama rekla, preskočiš?

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:23:54)

Hudo, na sliki je...
In v kolikor misliš, da mu karkoli manjka, si dobrodošla pri meni na :kava: - kadarkoli...

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:24:48)

Zakaj pa anonimnost?

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:35:02)

Bom kar ponovila - kdor zna, pač zna... To sem jaz in to javno priznam - nekatere tega poguma očitno ne premorejo. In jaz jim kljub temu čestitam, da so popolne. :)

muki1 -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:48:26)

PA DAJTE NO, DA VAS NI SRAM!!!!
Meni osebno se zdi tudi glupo kar naprej neke sezname delat, sem se vseeno pofočkala na zadnjem in na predzadnjem, ko so bili rojstni dnevi tudi, pa se mi je fajn zdelo, ko sem prišla z morja, da sem med starimi posti videla VSE NAJBOLJŠE MUKI1, moram povedati, da je marsikatera,,prava prijateljica,, pozabila na moj rojstni dan, medtem ko pa Kerensa naprimer ni. Scer pa nekatere res veliko tu gor visijo in dajejo same neumne pripombe, ene se pogovarjajo. Saj ni treba vsega preresno vzet, a ne? Da se boste zdaj spet 22 strani kregale, pod kateri post se katera podpiše, pod Albinin ali Kerensin, se mi zdi glupo. Jaz se do neke mere z obema strinjam, ampak tudi nobene nebom zdaj napadala.

Anonimen -> Pa dejte no nehat (2.8.2005 16:50:35)

Hvala, Muki.
Drug komentar ni potreben, se mi zdi.

Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>