Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sex v zgodnji nosečnosti 22.10.2010 13:40:06
|
|
|
|
Trcosava
|
To ti bi najbolj povedao G. Kolikor jaz vem, če ni problematična nosečnost sex je dovoljen. Če praviš da si imela iscedek, po mojem bi najbolj blo da vprašaš G.
|
|
|
|
RE: sex v zgodnji nosečnosti 22.10.2010 13:55:03
|
|
|
|
enkratna
|
Več glav vprašaš, več različnih odgovorov bo. Jaz sem to vprašala zdravnico, na internističnem (ginekološkem) pregledu, ker sem 2x krvavela po zadnjem G pregledu, naslednjega imam pa šele 9.11. Dr. mi je rekla, da odsvetuje spolne odnose tako kmalu po krvavitvi, dokler moja G ne odkrije vzrokov za to (ona sama je namreč omenjala nizko ležečo posteljico, sem pa v 14. tednu). Tudi na urgenci pri prvi krvavitvi so mi jih odsvetovali nekaj časa - pravzaprav so me vprašali, če sem imela pred krvavitvijo odnose (jih nisem)... Potem pa sta s sestro še citirali dr. Cerarja, ki je baje rad na predavanjih vedno govoril, da "gentleman počaka, dokler posteljica ni zunaj"
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?