|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki
21.10.2010 16:46:42   
Anonimen
kako izgledajo...kaj se dogaja takrat...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popadki
21.10.2010 17:21:12   
**erika**
boš že vedela,vrjemiuser posted image

stefanio 5.3.2006 nadja 3.11.2007

http://www.facebook.com/erika.polanec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2010 18:47:10   
m_o_i
ce si mela kdaj krce med menstruacijo, malo fejst spotenciraj - in to je to user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu **erika**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2010 19:44:26   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ce si mela kdaj krce med menstruacijo, malo fejst spotenciraj - in to je to user posted image

Kaj naj bi pa to pomenilo?user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2010 19:46:59   
m_o_i
ne smem je prestrasit, zato sem besedico fejst omilila z besedico malouser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2010 19:57:41   
Anonimen
kako izgledajo. Čist normalno user posted image   ne, v bistvu bolelo skoraj nič ,sploh nisem vedela da gre za popadke

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2010 20:09:40   
miapia

IZVIRNO SPOROČILO: **erika**

boš že vedela,vrjemiuser posted image

Ja, res user posted image

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu **erika**)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2010 20:22:14   
eva1
Jaz imam pa velikokrat boleče M, pred 1 porodom, sem imela še bolj boleče, ampak popadki pa mi nikoli niso delovali tako, čist ena druga bolečinauser posted image
Sicer pa ne vrjemite da si morajo popadki vrstiti v nekem redu, na tok in tok minut, pa vedno močnejši..jaz sem šla za vsak slučaj se pokazat, pridem v P med ctg-jem niti 1 popadka v 20 minutah, pa me babca že skoraj dam pošlje, za vsak slučaj me pogleda še G in 7 cm odprta, ko sem prišla v porodno že 8 cm...pa so bli popadki na 5 na15 na 3, 10 minut..še nakoncu nč redni...v roke 1 ure po prihodi v P rodila(tretji porod)

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2010 20:40:22   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ne smem je prestrasit, zato sem besedico fejst omilila z besedico malouser posted image

Aha, ok. user posted image

Drugač pa o popadkih ne vem nič oz. bolj malo. Prvič sem rodila napovedano s CR brez kakšnega spontanega začetka, drugič pa tud s CR, ampak po odteku vode in nekaj raaaahlih krčih (popadkih??user posted image ).

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 21.10.2010 20:43:00 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2010 8:40:28   
lananai
Meni se je začelo s črvičenjem v trebuhu. Moj je rekel, da je to od treme, ker sem imela v roku 24 ur napovedan začetek poroda zaradi odtekanja plodovnice. user posted image No, to črvičenje je postajalo močnejše in sem začela na uro gledat. Jap, na 10 minut. user posted image Od tega so v roku ene 4 urce začeli bolet. Rodila sem v roku 8-9 ur po tistem, ko sem začutila bolečine v trebuhu. user posted image Res boleči so bili zadnje 4 ure. Meni je bilo najlažje jih predihavat stoje. Sem imela srečo, da je bila ura 10 zvečer in sem se po hodnikih porodnišnice v miru sprehajala. user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.10.2010 8:42:04   
lananai
Sem pa na žalost od 23h-24h ležala na mizi za CTG in od 24h-2h v porodni. user posted image Pri naslednjem porodu bom vsekakor izprosila, da bom čim dalj časa na nogah.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.10.2010 8:43:33   
m_o_i
Drugač pa o popadkih ne vem nič oz. bolj malo. Prvič sem rodila napovedano s CR brez kakšnega spontanega začetka, drugič pa tud s CR, ampak po odteku vode in nekaj raaaahlih krčih (popadkih?? ).

mene so tut urgentno odprli, ampak sem itak bla v postopku sprozanja poroda prej in me je kakih trikrat vsekalo user posted image  menstruacije sem pa tudi mela take za v bolnisko it-prvi dan sploh, tak da me je res spomnilo na tiste krce(samo malo bolj fejst mocno je blouser posted image )

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.10.2010 13:45:23   
Anonimen
sprašujem zato,ker imam napovedan CR in me je strah da bom imela popadke in sploh ne bom vedela da so...in da ne bomprepozna v P...
me pa tu in tam črviči, pa trebuh otrdi ampak nič kaj prehudo.Cr imam zaradi medenične in sem noseča dobrih 39t.

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2010 13:57:05   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sprašujem zato,ker imam napovedan CR in me je strah da bom imela popadke in sploh ne bom vedela da so...in da ne bomprepozna v P...
me pa tu in tam črviči, pa trebuh otrdi ampak nič kaj prehudo.Cr imam zaradi medenične in sem noseča dobrih 39t.

Boš vedela brez skrbi..sicer pa če bi porod tok napredoval in če plod ni prevelik/premahjen, se da roditi tudi v med. vstavi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?