Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sezuvanje,sezuvanje,.... 21.10.2010 14:53:57
|
|
|
|
nananaja
|
Pa naj bo v samih žabah, teh ne bo mogla slečt. Malo ji bo drselo, a se bo vseeno naučila hodit. Naša tamala se je.
|
|
|
|
RE: sezuvanje,sezuvanje,.... 21.10.2010 16:28:34
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Pa naj bo v samih žabah, teh ne bo mogla slečt. Malo ji bo drselo, a se bo vseeno naučila hodit. Naša tamala se je. so tudi žabe z bremzami To je res ena super ideja, drugače pa sprobaj še kake copate ala roobeez (copatki.si), mogoče ji bodo všeč motivi . Pa zamoti jo, ko začne, bo že pozabila s časoma
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.10.2010 16:29:56 >
|
|
|
|
RE: sezuvanje,sezuvanje,.... 21.10.2010 19:01:30
|
|
|
|
tassika
|
Jaz jo obuvam, sicer rabi nekaj časa, da se seuzje, potem pa se loviva Za zunaj pa čvelji z vezalkami, ti ostanejo na nogah. REs obstajajo žabe z bremzam, sem jih videla v avstriji v CA, samo so bile tako debele, da sem jih kar tam pustila
|
|
RE: sezuvanje,sezuvanje,.... 22.10.2010 6:12:49
|
|
|
|
Perlica76
|
Punce hvala!Sem kar naročila na copatek.si ene copatke in čeveljčke,pa bomo vidli..... tassika,kar se vezalk tiče,sem tudi o tem razmišljala,samo mislim,da bi jo še bolj firbec matral in bi jih odvezovala,jaz bi imela potem še več dela . Zaenkrat poskusimo še to varjanto z lepimi copatki !Če ne jo bodo pa že v vrtcu vzgojitelce naučile copate obdržat na nogah
|
|
|
|
RE: sezuvanje,sezuvanje,.... 22.10.2010 8:02:33
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Jaz jo obuvam, sicer rabi nekaj časa, da se seuzje, potem pa se loviva Za zunaj pa čvelji z vezalkami, ti ostanejo na nogah. REs obstajajo žabe z bremzam, sem jih videla v avstriji v CA, samo so bile tako debele, da sem jih kar tam pustila Včeraj sem bila v LJ C&A in videla ful lepe tanke žabe z bremzami za punčke-belo/roza. Lani pa sem jaz isto v C&A kupovala tanke z bremzami-bež. So zelo kvalitetne in luštne. Kupujem vedno tanke, ker mu raje potem še ene štunfe nataknem, ko je ornk minus Vezalke pa se pr nas niso obnesle, če si ni on, so se pa same odvezovale in ga je ful motilo med hojo. Tak da mu je še bolj potegnilo pozornost. Najbolj so se obnesle supergice-nike (dovolj mehke za prvo hojo). Ki imajo elastične vezalke (so fiksne, se jih ne da odvezovat ali zavezovat) in zaključi se z enim ježkom
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?