Bina01 -> Nošenje (3.8.2005 8:10:28)
|
Bla, bla , bla Mislim, da je vsem mamicam jasno, da vsak otrok potrebuje drugačen pristop. Še posebej pa to dobro vejo mamice, ki imajo več kot enega otroka. Pri isti vzgoji so rezultati drugačni. Kaj pa nosečnost: kajenje, alkohola, neuravnovešena prehrana, stresi, fizični napori, zdravila?!?! Kaj to pa ne vpliva na otroka? Preden sem izvedela, da sem noseča, sem kadila imela sem tudi rizično nosečost in stresno službo.Danes pa mojo deklico tudi nosim, če je potreba. Kako mi lahko dokažejo, kaj je vzrok, da ima morebitno zmanjšanj iq? Poznam mamico, ki je imela v nosečnosti veliko manj dejavnikov tveganja kot jaz. Pa je njeno dete bolj "problematično" kot moje. Pri meni se lahko vsaj najde razlog, če ga že iščemo. Kaj pa pri njej? Ja, ona pa ga je enostavno prevec nosila. sploh pa, da ne omenim mamice s 4 fanti, ki so si med seboj različni kot dan in noč. Pri vseh je štartala z isto vzgojo, pa jo je vsakič morala prilagoditi glede na otrokov karakter. Lahko si predstavljate, da četrtega ne more več toliko nositi kot prvega. Pa ravno zadnjega prenosi največ, ker si otrok od prvega dne želi biti čimbolj pri mami. Kaj se bo celo življenje tolkla po glavi, da ne bo v šoli uspešen ker ga je morala nositi. Potem bi bilo že bolje, če ga ne bi imela.Absurd Sem se že preveč razhudla, ampak predalčkanje in pametovanje raznih strokovnjakov, mi že resno para živce. Ampak to je samo moje mnenje
|
|
|
|