sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja strinjam sem, da računalnik ni ravno najprimernejši z celodnevno ždenje ob njem. Ampak ne vem zakaj imaš pomisleke glede kock. To, da preždi ob njih po več ur skupaj je mogoče začetna navdušenost, če jih do sedaj niste imeli. Nikjer še nisem slišala, da bi bile te igrače škodljive ali da bi zavirale zravoj. Prej nasprotno. No,ko sem že dovolila igrat igrice na računalniku je bilo to ccca. 2 uri na dan,ampak sem opazila,da so vsi povprek nervozni,so se bolj kregali,nič ubogali.... Računalnik je zdaj že dalj časa ukinjen,tako da s tem ni skrbi...več! Za kocke,pa saj pravim,da morda jaz preveč kompliciram,ampak res me je skrbelo,ker to je tudi po 6 ur skupaj za mizo in sestavlja. Seveda mi je po eni strani všeč,ampak problem nastane,ko je na mizi kosilo,ko je treba it spat,ko bi radi šli na sprehod...takrat ga pa moram krepko prepričevat,da gremo in seveda sledi jok! In se sprašujem,če je to prav da otrok res toliko časa preživi s temi kockami?! Ne bi želela,da pozabi na "zunanji" svet okrog njega! Saj vem,sem malo zakomplicirana! No,vse te stvari so se podile po moji glavi,ampak kot sem že napisala,mi do sedaj še noben ni povedal kaj slabega za kocke...moj včasih celo popoldne preživi med računalnikom in kockami-na računalniku si odpre lego stran,kjer imajo načrte za sestavljanje in potem sestavlja...na dopust gre nekaj kock zraven,pa vseeno ko pridemo domov,se za par ur kar zapre v sobo in ga enostavno ni-ni lačen ni žejen Potem pa pridejo spet dnevi,ko kocke samevajo (so sicer bolj redki,ampak so )tak da se strinjam tudi z mate0jo,da je to sedaj bolj začetno navdušenje,da ne bo venomer sedel ob kockah po 6 ur-saj imajo otroci potem še kake druge dejavnosti in interese,pa se potem porazdeli,da je ravno prav