Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
konec čišče, zdaj pa kri? 2.8.2005 13:13:56
|
|
|
|
urši77
|
Vsaj pokliči in povprašaj:) Za M se meni zdi kar malo prezgodaj, saj se sluznica še ni imela časa obnovit do tiste faze, ko je dovolj sluzi za odluščenje oz. M LP
|
|
|
|
konec čišče, zdaj pa kri? 2.8.2005 13:56:02
|
|
|
|
kaj@
|
pri meni je bilo čisto isto po prvem porodu,krvavitev je trajala par dni,ni bila to M,ker sem kasneje vprašala G,je rekel da se to še čisti,po mojem brez panike
|
|
|
|
konec čišče, zdaj pa kri? 3.8.2005 11:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, Pupa :rozica: Pri meni je bilo čist isto za vikend :zmeden: Taka čist vodena kri, a ne? Sej je minilo :bravo: Čišče imam pa komaj za vzorec...niti ne vsak dan cel dan, ampak mal dopoldne pol do popoldneva nič, pa spet mal zvečer... Uživaj :racka:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?