|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Na koliko kvadratih živite z družino?
21.10.2010 9:17:56   
Urša
55 m2, 4-članska družina, kmalu pa dobimo še enega user posted image .

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.10.2010 10:04:34   
nadaklemen
Smo 4 na 54 kvadratih. Imamo neumno razporeditev prostorov,zato je pozimi po hodniku in mali sobi prevroče,večja soba (otroška) in dnevna ,kuhinja pa premrzlo in se vsi pokrivamo že pri risanki. Centralne nam najemodajalci ne dovolijo naredit,tako da upam da kmalu dobimo kakšno malo večjo in bolje razporejeno stanovanje.  user posted image

buči

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.10.2010 10:04:48   
Kerensa*
Cca. 40 m2 (še sama ne vem čisto točno) - 2-sobno stanovanje: predprostor, kopalnica z WC-jem, kuhinja in 2 sobi. Za 2 odrasla, 2 otroka, 2 ribi in 1 psa.

To je najmanjša kvadratura, na kateri živimo, odkar smo štirje, ampak izbrali smo si jo prostovoljno. Malo smo doma, tako, da veliko ne potrebujemo. Imeli smo cca. 150 m2, pa smo se izgubljali v njih, preveliko pa nam je bilo tudi 3-sobno stanovanje (cca. 80 m2).

No, teh cca. 40 m2 je prevelikih takrat, ko je treba pospravljat' in premajhnih takrat, ko se ne morem znebiti svojega sindroma hrčkarjenja.

(odgovor članu ksenjicka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.10.2010 10:10:26   
*miska.mcc*
okoli 75 kvadratov. 2 odrasla + 3 otroci + ogrooooomno0ooooooo krame.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.10.2010 10:15:08   
Felicita
gurs pravi da je 127 kvadratov uporabnega prostora; razdeljeno na 2 stanovanji. v to je všteta mansarda, ki je v resnici 2x večja kot pravi gurs (ki zadevo upošteva samo do višine 160 cm). 5 odraslih, en otrok.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.10.2010 10:29:09   
Anonimen
Jaz pa občudujem tiste, ki živite 4je na cca. 50 oz še manj kvadratih. Resnično!! Si ne predstavljam nikoli kaj takega.

(odgovor članu ksenjicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
21.10.2010 10:34:13   
KIKI****
živimo v mansardi in imamo 112 m2 bivalne neto površine (2 odrasla + 2 otroka):
sicer sta spodaj še dva štuka (kletni prostori (104 m2) in 1 etaža (112m2) to dvoje uporabljata pa tašča in tast (onadva imata pa po njuno res premal prostora kr jamrata da nimata kam kej dat (hrčkanje do onemoglosti)user posted image

torej mi imamo:

2 otroške sobe
pisarna
špajza
predsoba
hodnik
kopalnica
spalnica
kuhinja, jedilnica in dnevna soba v enem z delno pregradno steno med jedilnico in kuhinjo
vetrolov
imamo pa še 18 m2 teraso pred vhodom
+balkon (6 m2) na drugi strani hiše
več kot dovolj bi rekla
ampak mi manjka en prostor za sušenje in likanje perila hmm.,.,
poleti imamo na razpolago še 10 hektarov zemlje in gozdov user posted image da se zlaufamo

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.10.2010 10:39:36   
skuštrana
Okoli 75 m2 plus ogromna terasa (s pogledom na morje user posted image ). Nas je pa 5. Trenutno čisto ok.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.10.2010 10:59:10   
majčica1508
2 odrasla in 1 otrok,1 pa pride aprila....335m2 bivalne površine živimo v hiši,prostorov pol preveč
sploh,ko je treba pospravljat in pa ogromno prostora zunaj.....hiša stoji na parceli 3300m2
poleti je super,pozimi pa malo manj

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.10.2010 11:27:25   
rogljicek
4- 2 odrasla, dva majhna otroka na 165 kvadratov. 2 spalnici, kopalnica, stranišče, velika dnevna, kuhinja, pralnica. Nam je ravno prav, saj smo v mestu in dnevna služi tudi kot igralnica s toboganom, kolesarsko stezo z našo 3letnico,... edino kar pogrešamo je še na soba za goste. Imamo namreč obiske ves čas.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.10.2010 12:56:56   
darja.mark
Mi smo 2 odrasla 1 otrok na cca. 42 kvadratih. Mi gre na živce da je povsod polno krame in ko še mali razmeče svoje igrače nimaš skor več kam stopit. Me je pa kar potolažilo, ko sem prebrala tole temo, da vidim da nismo edini. Je fajn ker ni preveč za pospravljat, po drugi strani pa se mi zdi da se prej vse razmeče in da je polno smeti po tleh ker je  stanovanje majhno in se prah nima kam skrit user posted image
kako pa mate na cca 40 kvadrati 2 sobno stanovanje? naše je enosobno pa je ful natrpano. Mamo pa wc+kopalnica, hodnik, kuhinja+jedilni kot in 1 soba v kateri spimo vsi trije. pa si zelooo želim stanovanja da bi vsaj mali mel svojo sobo. Ko bo šel s posteljice ven ne vem kako bo to? A mate vse na taki mali kvadraturi tako narejeno da mate še otroško sobo zraven? In kaj a pol nimate spalnice in s partnerjem spita v dnevni al kako?

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.10.2010 13:02:19   
ronja
Glede na "trg" si lahko omislim nov poklic, odganjalec krame

mili, misliš, da bi ti katera pustila svojo kramo taknit?? Niti pod razno - so že poizkušali - neuspešnouser posted image . Saj se trudim, samo čisto iz svoje kože pa ne morem.

raho, ti si pa že pohlepnauser posted image

Okoli 75 m2 plus ogromna terasa (s pogledom na morje

skuštrana, sem zelena od zavisti - da boš vedela, zakaj se ti kolcauser posted image . Ampak ti privoščim, pozdravi morje še zameuser posted image

ko se ne morem znebiti svojega sindroma hrčkarjenja.

kerensa, ti maš tudi ta sindrom? nikoli si ne bi mislila!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.10.2010 13:11:13   
ronja
kako pa mate na cca 40 kvadrati 2 sobno stanovanje? naše je enosobno pa je ful natrpano.

No, natrpano je to še 2x bolj, hehe, ampak to zaradi moje krameuser posted image . Sicer pa: kopalnica je res mini: tako za ilustracijo: not je mala bana, umivalnik in wc, pralni in sušilni stroj sta en na drugem, vendar je neka tako, da če hoče en ven, se mora drug umaknit na wc, da lahko vrata odpreš. Nas ne moti, ker so vrata itak v gl. skoz odprta (vsa naša vrata, razen vhodnih)user posted image . Seveda se vrata odpirajo na tiktik in mora bit pralni stroj vedno zaprt, sicer vrat ne moreš odpret. KO pa daješ ven iz stroja, pa moraš vrata odpret ali zapret prej. Isto je s sušilcem. KOpalnica meri manj kot 4 kvadrate.
Hodnik je zelo ozek (manj ko 1 meter, če se prav spomnim) in tudi ni dolg, je pa fajn, da je na sredi in iz njega prideš v vse prostore: obe sobi in kuhinjo in kopalnico.
Kuhinja je v L, v bistvu je od hodnika predeljena z eno garderobno omaro. Naša jedilna miza je bivši kateder, torej precej manjša od običajne jedilne mize. Če hočeš odpret hladilnik, moraš pa zapret vrata od kuhinjeuser posted image .
Sobi sta tudi zelo mali, sploh najina: not je najina postelja, širine 110 cm in miza in omara, to je to. V njuni sobi je malo več prostora, vendar se je ne bi dalo pregradit, ker je okno čisto v enem kotu, tako da kakorkoli bi postavil steno, bi bil vedno en del brez svoje svetlobe. Zato se bomo morali nekoč selit, da bosta punci lahko imeli svojo sobo.

Nekoč, ko bova velika (beri: stara), bova imela pa stanovanjce, mogoče samo tako veliko kot tole, pa bo dovolj, če malih ne bo, kjer bom imela eno sobico za ustvarjanjeuser posted image , on pa tudi več prostora, pa vrt. Do takrat ima pa on vrt drugje, jaz pa ustvarjam v najini spalnici in vsak dan vse pospravim iz mize, da male vsega ne razvlečejouser posted image .

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.10.2010 13:46:27   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Jaz pa občudujem tiste, ki živite 4je na cca. 50 oz še manj kvadratih. Resnično!! Si ne predstavljam nikoli kaj takega.

Enako. Se pa bolj sprašujem, ker vidim, kolk vse pišete, kolk ste happy, zadovoljne, kolk je čist prav na cca 40 kvadratov.... kaj pa ko otroci zrastejouser posted image , puberteta, kje zasebnost, kje mir za učenje, kam povabi prijatelje, ne da bi mama zraven svetila, kje zasebnost z možem, ko se dete že zaveda in sliši stokanje...user posted image . Ko so otroci mali ni tak problem, se lahko stiskate, spite skupaj v isti sobi....z najstnikom pa najbrž ne boš v isti sobiuser posted image
Drugače pa čist verjamem, da se da na 40m2, čisto normalno in srečno živet. Sicer še tega nisme sprobala, vem pa da sem včasih čist komot preživela s 1000 tolarji na teden, vključeno vsa hrana (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki), žuri, kozmetika, vozovnice in celo obleke, pa še bi se našlo kajuser posted image , zdaj ko sem večja, pa mi je to misija nmogočeuser posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.10.2010 13:53:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.10.2010 13:54:37   
Katy78
Mi smo trije in imamo v bloku 3-sobno stanovanje, ca. 65m2, zraven še 5m2 balkona, spodaj ca. 3m2 kleti, potem imamo skupno kolesarnico, zgoraj imamo pa skupno sušilnico za perilo, ki jo uporabljamo samo trije stanovalci. S kramo nimam problemov, ker jo, na srečo, oba z možem sovraživa. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.10.2010 13:55:53   
darja.mark
hehe Ronja, sem se nasmejala ko sem tvoje brala :)
Ste iznajdljivi, ni kaj. In vem kako je s hrčkanjem ker sem sama popolnoma enaka. Vsako stvar mi je škoda stran vršt, pa čeprav mamo malo stanovanje in nimaš skor več kam kaj dat :)  In tut ustvarja ful rada in najbolj na živce mi gre ko moram tut skos vse pospravlat ven not, gor dol, in včasih se sploh ne spravim kaj delat ker se mi ne da pospravljat na koncu :)

Hope2 to tut mene skrbi. Zdaj ko je mali še majhen še nekako gre tako, mene je že tega strah ker bo kmalu šel ven iz posteljice in ne vem kaj bomo naredili. Moj je reku 'bomo dal še eno postlo zraven'. Hja, pa se pejmo vojake al kaj user posted image   Ne vem kaj bomo naredili verjetno bomo res kot v vojski cela soba samih postelj. jaz bi tako rada mela še enga otročka sam kam naj še tistega pol spravim :) ?
In ja, malo stanovanje je super truper smotano kar se tiče obiskov. Več ko 4-je že ne morejo pridet ker jih nimaš kam dat. Uf že 4-je so podvig, hehe. In kaka praznovanja doma spet odpadejo....tako da ja, ni lahko, ampak kako že pravijo, važno da smo zdravi in da se mamo radi :)  bo že, ko bomo veliki :))

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 41
21.10.2010 14:10:13   
Kamejka
2 osebi na 56 kvadratih...

Neposredna povezava do sporočila: 42
21.10.2010 14:17:47   
ronja
Se pa bolj sprašujem, ker vidim, kolk vse pišete, kolk ste happy, zadovoljne, kolk je čist prav na cca 40 kvadratov.... kaj pa ko otroci zrastejouser posted image , puberteta, kje zasebnost, kje mir za učenje, kam povabi prijatelje, ne da bi mama zraven svetila, kje zasebnost z možem, ko se dete že zaveda in sliši stokanje...user posted image . Ko so otroci mali ni tak problem, se lahko stiskate, spite skupaj v isti sobi....z najstnikom pa najbrž ne boš v isti sobiuser posted image

No, mi imamo dve sobi, tako da naju mali ne gledata, kadar rabiva "zasebnost"user posted image . Sicer pa moraš itak bit bolj tih, če imaš otroke v stanovanju, saj nikoli ne veš, kdaj se bo kateri zbudil, a ne? Torej neko strašno glasno ljubljenje itak odpade (zato pa so primerni kaki popoldnevi pri babicahuser posted image ). Saj če si res čisto sproščen, se te tudi v bajti na drugo stran sliši...
Tako da bi tudi onidve komot meli svoje obiske samo v svoji sobi in jima midva ne bi not hodila, če bi rabili zasebnost. Ampak pri 3 letih si otroci navadno še ne želijo zasebnosti, ampak prav nasprotno: lazijo za tabo povsod, pa če je še tako veliko stanovanje... Vsaj moji so takiuser posted image . Nama je bilo vedno fajn, ko sva dobila svojo sobo nazaj - že zdaj, ko so še male.
Mir za učenje - hehe, ne vem, če je to tako zelo važno, kot vsi propagirajo... Sama sem živela v sobi skup z bratom in sestro, delala naloge na kuhinjski mizi in bila ves čas odlična... sestra tudi. Ko je bil brat tako velik, da je delal naloge doma, smo se pa preselili in je imel mir in tišino in svojo sobo in vse... pa ni imel takih ocen. Tako da to ni ravno neka strašno nujna zadeva, po moje. Bomo videli. Sicer je pa njuna soba še vedno njuna in tam ju ne bova motila, če bosta delali naloge, gotovo da ne.

Se mi zdi, da je dosti tudi odvisno od ljudi in njihovih odnosov: če ti otroke naučiš, da če se en uči, se mu da mir, potem mu bojo pač dali mir - sploh če bojo tebe videli, da se da mir. Midva to že zdaj učiva tamali: da če se ena zatopi v eno igro, ji mora druga dat mir - lahko vpraša, če se skup igrata, ne sme ji pa kar vzet ali ji težit zraven. In ker se tudi midva tako obnašava do njiju, se mi zdi, da to zelo pali in sploh ni problemov - pa sta res še mali - predvidevam, ad se da večjim otrokom več dopovedat...

Vsako stvar mi je škoda stran vršt, pa čeprav mamo malo stanovanje in nimaš skor več kam kaj dat :)

ma, ne vprašaj, kako je pri nas! Jaz sem GROOOOZNA!!! Recimo danes že cel dan prepričujem samo sebe, da naj vseeno dam v vrtec tisti aparatek za ožemat pomaranče (je bil tak poceni, plastika je uničena, nikoli ni dobro delal, ker ni dovolj močen in ker plastika ni dovolj trdna, da bi dejansko kaj naredila pomaranči in jo moraš na koncu še na roke ožet, pa še traja...). Ker sva medtem kupila drugega (ročnega), ki dela in ker v vrtcu želijo prave gospodinjske aparate (lahko so nedelujoči, nima veze). No, ampak pazi to: motorček pa še dela... In to meni ne da miru.
Ker točno tak motorček bi jaz rabila, če bi hotela naredit domači aparat za sladkorno penouser posted image . Jap, ne zezam se, čisto resno! Nepoboljšljiva sem! In zdaj upam, da me bo uspel lubi spametovatuser posted image - ker ne vem, kje bom sploh našla čas za delat tak aparatek, pa verjetno predno bo do tamalima kaj dogajalo, bomo že kak drug strojček uničiliuser posted image . Ampak vseeno, potem ko pa hočeš naredit, pa lih tega nimaš, itd... Blesava sem, da je kaj! Ampak ne morem iz svoje kože - tokrat bom verjetno dala to mašinco s težkim srcem proč, ampak naslednje pa ziher neuser posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.10.2010 14:27:08   
ronja
darja, kaj pa če date pograd? S tem ne boste nič več prostora zavzeli kot z normalno posteljo? pa mu pač naredite ene ornk ograjice, da ne more ven čmoknit?

Aja, pa še obiski: v našem malem stanovaju imajo dejansko največje probleme obiski - sploh ti, ki živijo na večjem (torej vsiuser posted image ), sploh, če živijo v hiši. Nama je včasih prav komičnouser posted image . Zdaj sem se že navadila, da jih kar takoj natlačim na klopco ob jedilni mizi, sicer (če sedijo na katerem od dveh stolov) namreč ne morem do omar, ki jih rabim, če jim hočem kaj postreštuser posted image . Torej: lačni ali natlačeni, kaj boste?user posted image Navadno tisti, ki gre prvi na klopco, se lepo zlekne in se mu zdi prav primerno za njega - in mu ni jasno, da bosta za njim prišla še dvauser posted image - to mi je hecno, ker vidijo, koliko je prostora in da nimam drugih kam drugam dat, ampak jim je dostikrat treba prav direkt rečt: "Ti, daj se premakni bolj not, ker mora tu še kdo sedet..."
Sicer pa imam fajn obiske, ki mi tega ne zamerijo in vsaj prijatelji se hitro navadijo (družinski člani so pa bolj trdi, ampak njim itak lahko rečešuser posted image ). Se mi zdi, da se nas zato nihče ne izogiba (not prinesem pri hrani, hehe).

Poleg tega se lahko zmeniš z obiski tudi kje drugje: recimo Ronijn 3. rd smo praznovali zunaj, na zelenico pod blokom in je bilo vsem zelo všeč. Ok, midva sva non stop šibala gor in dol, ampak to je bil pa edini problem. Malim je še bolj dogajalo, kot če bi bili not.

Včasih moraš pač "delat s tem, kar imaš", ne samo sanjat o tem, kaj bi imel, če... In jadikovat in bit siten ali do grla zadolžen. Zaenkrat je tole ok, ko ne bo več, se bomo preselili, do takrat bomo pa varčevali, zato da bo takrat kredit čim manjši. Enostavna elementarna logika, bi rekla Frodicauser posted image .
Verjamem, da nama bo to ratalo pred njuno puberteto in bosta imeli svojo zasebnost (jaz je recimo zelo dolgo nisem rabila - ko smo šli iz stanovanja v hišo, mi je bilo kar hudo, ker je bilo stanovanje blizu centra, hiša pa ven in prav nič nisem pogrešala tega, da bi imela svojo sobo - res pa baje nisem bila najbolj normalen otrok).

Neposredna povezava do sporočila: 44
21.10.2010 16:28:44   
krtačka
150 kvadratov, zaenkrat smo trije.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
21.10.2010 16:32:28   
orhideja75
5 nas je, imamo pa 120 m2 in pokrito teraso 25 m2

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
21.10.2010 16:56:20   
malecka
približno 80 kvadratov...mansardnega stanovanja ( glupa razporeditev)
Nas je pa pet in pralnico pa sušilnico imam v kletnih prostorih...

Ja in seveda veliiiik krameuser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 47
21.10.2010 17:14:19   
Ploha
2 odrasla + 2 otroka...100 m2...v kleti še 120 m2, je pa velika garaža za 2 avta, kurilnica, pa 1x bo ena mini kopalnica not, pralnica, vse ostalo je prostor za kramo user posted image se počasi a vztrajno polni user posted image

zgornji štuk nad nami 100 m2, ki še ni zdelan, bo pa pozimi narejen, je pa za 5 otroških sob in kopalnico/wc

pol pa še podstrešje ne vem kolk, ampak zihr ene 300 m2, ker se drži stare bajte in prizidka...ampak gor je itak že tolk krame in tudi uporabnih reči (na kmeth pač tako je) + cunje gor obešamo...

v tem štuku, ki smo zdaj je pa:

- kopalnica
- wc
- dnevna
- kuhna
- jedlinica
- spalnica
- 1 otroška
- "špajza"

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
21.10.2010 18:10:26   
darja.mark
Ploha 5 otroških? Uf ti boš pa še delala :))  otroke mislim user posted image   go, girluser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 49
21.10.2010 18:53:06   
skuštrana

skuštrana, sem zelena od zavisti - da boš vedela, zakaj se ti kolcauser posted image . Ampak ti privoščim, pozdravi morje še zameuser posted image

Je šel en velik pozdarv direkt s terasa v morske globine :-)) Ma, saj na morju živet je super, še boljše bi pa bilo če ne bi bilo burje. Tiste ta orkanske.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?