Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:51:12
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: baguSka volga - gres se letos v minhen? Ona hodi gor igrice igrat. kaj pa vem kok pogostkrat je to..
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:51:36
|
|
|
|
ZARA
|
Ga bom kar na linku naročila. Pismo 42 ojrov s popustom? Fakof.
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:52:06
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: baguSka sicer pa btw: jst grem ravno zdej neki zase iskat v stacuno tuki blizu, pa pokukam se za tale piskeras. kero štacuno? Lončarsko? ma ne. ampak se vedno najde kej pdb.
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:52:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ga bom kar na linku naročila. Pismo 42 ojrov s popustom? Fakof. Marija, Marija, koko je to drago. Samo je pa večen, veš, Zara, in kvaliteten, tako da je vreden svojega dnarja. Ker potičke pa tud ne moreš v vsakem protfanu pečt.
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:53:10
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ga bom kar na linku naročila. Pismo 42 ojrov s popustom? Fakof. a? ja kok pa ti velcga rabs?
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:54:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ga bom kar na linku naročila. Pismo 42 ojrov s popustom? Fakof. a? ja kok pa ti velcga rabs? Velicga, Zara velik poje.
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:54:31
|
|
|
|
baguSka
|
ampak zaronja, na tistem linku k sm ti ga jst dala je najvecji 33€!?
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:54:57
|
|
|
|
ZARA
|
Ja cca 30 cm. A ti mene ne bereš, B.? Volha. Ja, saj jst imam enega že leta. Super je.
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:56:28
|
|
|
|
baguSka
|
ocitno te povrsno berem.. eksjuzmi.
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:56:45
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ampak zaronja, na tistem linku k sm ti ga jst dala je najvecji 33€!? Ajoj, narobe sem gledala. Imaš prav.
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:57:23
|
|
|
|
baguSka
|
sicer je vseen drag.. ampak kaj hoces, ce ga hoces.
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:57:45
|
|
|
|
ZARA
|
29 centi je kul v vseh pogledih.
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 11:59:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA 29 centi je kul v vseh pogledih. A samo 29 centov da je?
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 12:03:51
|
|
|
|
ZARA
|
Centi-metrov.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 20.10.2010 12:04:19 >
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 12:04:34
|
|
|
|
baguSka
|
ne centov, centimetrov pa res!
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 13:27:30
|
|
|
|
baguSka
|
sla pogledat za posodo in majo vse druge razen tele ne.. je rekla da je glih zmanjkal!? no ja.
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 14:13:12
|
|
|
|
ronja
|
Včasih so imeli v Merkurju, samo že dolgo nisem bila tam in glede na situacijo, nimam pojma, kaj sploh še prodajajo (enkrat je bil lubi, pa je rekel, da ej bilo vse prazno...)
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 14:17:58
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA A lahko koga iz moje galaksije najdeš? in kje je to? da vemo lažje iskat ... zdej sem gledalana spletni strani merkurja (http://nakup.merkur.si/), da imajo take modele za potice, cene pa: premer 24 cm = 25,50 € premer 32 cm = 29,99 € premer 18 cm = 14,10 € res pa ne vem, kako so s tem založeni v sami trgovini. Piše pa, da so to izdelki lončarstva Bojnec (http://loncarstvo.blogspot.com/). Pa probaj še malo odtipkat v google "lončarstvo" ... pa če boš našla kaj bližje svojemu domu.
< Sporočilo je popravil loremi -- 20.10.2010 14:18:17 >
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 14:20:59
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ker potičke pa tud ne moreš v vsakem protfanu pečt. Tudi to je res. Čeprav sem bla sama presenečena, da se mi je lepo spekla tudi v silikonskem pekaču.. Čeprav vseeno raje uporabljam kakšno tako "trdno posodo". Se mi pa zdi, da je treba s temi keramičnimi pekači pazljivo delat, moja mami je imela enega takega, ki je bil povezan z neko žico, ampak je po ko bi jaz vedla kolk letih počil.
|
|
RE: Lončen model za potico 20.10.2010 15:08:22
|
|
|
|
alda
|
Marička punce: PREKMURJE!!..tam je to doma...lončarstvo namreč. Jaz imam, kar lepo zbirko lončene posode, a žal uporabljam samo pekač za potico in rebračo če kak marmorni pečem, zara jaz grem za te počitnice domov, v Prekmurje, pa če želiš tam pogledam, kolk stanejo! Seveda če ni lih sile in ga rabiš zdaj takoj .
< Sporočilo je popravil alda -- 20.10.2010 15:09:38 >
|
|
RE: Lončen model za potico 21.10.2010 6:37:39
|
|
|
|
ZARA
|
O, kako ste prijazne, ampak hvala, že imam naročeno.
|
|
RE: Lončen model za potico 27.10.2010 15:00:43
|
|
|
|
Raho
|
ma zaronja, če bi bila prej videla... Mislim, da imam nekje enega, nerabljenega
|
|
|
|
RE: Lončen model za potico 27.10.2010 15:13:00
|
|
|
|
ZARA
|
Ti kar pošlji, Rahojka, a ti dam naslov v PM?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?