Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Psica skotila človeku podobnega mladiča 20.10.2010 13:46:59
|
|
|
|
ribica.
|
JOj, kakšne imate! Saj je lepo v tistem linku napisano, da gre za mutacijo, ko se v telesu nabira voda, tako kot je možno tudi pri človeških zarodkih. Bi se norčevala in smejala z vami, pa ne morem, ker zaradi take okvare izgubila otroka. Tako da je to pač še en jackpot od matere narave. Tu in tam se komu posreči da zadane............
|
|
|
|
RE: Psica skotila človeku podobnega mladiča 20.10.2010 14:06:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ronja, tale krokodak bi pa težko stal na tistih dveh nožicah. ribica. se zavedam mutacij in se ne smejem le-temu tako da se oproščam, če sem te prizadela.
|
|
|
|
RE: Psica skotila človeku podobnega mladiča 20.10.2010 14:10:28
|
|
|
|
ronja
|
tulipanika, saj pravim, da je fotošop, ni resničen. To je fora med darvinisti in kreacionisti... Sicer je pa elefantizem zelo grozna bolezen in res ni čisto nič smešna! V večini primerov je smrtna, če sem si prav iz predavanj zapomnila...
|
|
|
|
RE: Psica skotila človeku podobnega mladiča 20.10.2010 14:13:20
|
|
|
|
ribica.
|
ne, saj nisem mislila zdaj koga dotično, da bi me užalil. Splo nisem užaljena. Sam nekak ni ravno smešno.
|
|
|
|
RE: Psica skotila človeku podobnega mladiča 20.10.2010 14:16:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, čeprav vedno več primerov je zdravniški izzviv. Tako da podaljšujejo življenje.
|
|
|
|
RE: Psica skotila človeku podobnega mladiča 20.10.2010 14:19:25
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja tulipanika, saj pravim, da je fotošop, ni resničen. To je fora med darvinisti in kreacionisti... Sicer je pa elefantizem zelo grozna bolezen in res ni čisto nič smešna! V večini primerov je smrtna, če sem si prav iz predavanj zapomnila... ni to elefantizem - tega povzroča zajedalec. tole je (lahko) fetalni hidrops, za katerega še niso popolnoma prepričani zakaj in kako se zgodi, povezujejo ga s ščitnico mame pa z imunskim sistemom (rh faktorjem), rejci psov pa opažajo da bi lahko bil genetsko pogojen. ribica, jest se tudi oproščam če sem šla čez mejo. ampak meni gre preprosto za to da je želja po bizarnem in/ali nevednost ljudi včasih preprosto... overwhelming.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Psica skotila človeku podobnega mladiča 20.10.2010 21:12:10
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribica. JOj, kakšne imate! Saj je lepo v tistem linku napisano, da gre za mutacijo, ko se v telesu nabira voda, tako kot je možno tudi pri človeških zarodkih. Bi se norčevala in smejala z vami, pa ne morem, ker zaradi take okvare izgubila otroka. Tako da je to pač še en jackpot od matere narave. Tu in tam se komu posreči da zadane............ V bistvu gre za sarkazem in nikakor ne za norčevanje na račun okvarjenih genov, dnk-ja in mutacij. To so resne zadeve, medtem ko je nevednost, da ne rečem neumnost ljudi, včasih že obupno smešna. Žal mi je za tvojega otročka.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?