Vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pety78 -> Vprašanje (2.8.2005 12:10:34)

Sem v novem stanovanju, kjer me je že pričakala ena grda sedežna. Ker pa si z :love: še ne moreva privoščiti nakupa nove, vas prosim za ideje. Kaj naj dam gor in kje naj iščem? Da bi jo dala preobleči se ne splača. Imam sedaj dve deki gor, ampak ne prekrijeta čudovitega vzorca, ki je pod njo, pa še dol lezeta. :grrr:

A imate kakšne predloge, kaj naj naredim s tem čudom? ;)

LP, Petra

Anonimen -> Vprašanje (2.8.2005 12:12:48)

V smeti z njim. Jaz bi raje na tleh sedela, ali pa na kakšnih kamp stolih.

tinkamiška -> Vprašanje (2.8.2005 12:14:19)

Če boš šla kej v Ikejo imajo tam take raztegljive prevleke, zna bit potem sedežna prav lušna;)

Tinka

barbaw -> Vprašanje (2.8.2005 12:16:50)

V Neckermannu sem videla prevleke za sedežne na elastiko. Mogoče jih še kje drugje prodajajo. To vsaj ne leze dol, drugače pa malo šparata, če se da, pa kakšen poceni trosed kupita (moj je stal, če me spomin ne vara nekaj malega čez 40k) ali pa kaj večjega.

Pa prijetno poležavanje :)

pety78 -> Vprašanje (2.8.2005 12:33:01)

Saj bi ga z veseljem v smeti zabrisala, ampak tu nastane problem....Sem že pisala enkrat na forum....lastnica stanovanja ... :hudicek:. ALELUJA!!! Tega ne bi dovolila. Že komaj smo jo prepričali, da MORA omara iz spalnice ven, če želim imeti v spalnici tudi otroško posteljico in previjalno mizo. Pa je jamrala in jamrala, pa iskala rešitve, kam naj dam previjalno mizo...na hodnik, v dnevno, verjetno bi še WC predlagala, če jo ne bi ustavila. :grrr:
To so take zgodbe, ki si jih verjetno ne predstavljate. Kaj takega še v življenju nisem doživela. Pa vsi ostali tudi.
Smo belili, je želela biti zraven, čeprav sva že bila uradno najemnika. No, je vsaj barvo kupila.
Malarju je skoz za petami stala in mu deke pod noge porivala in neke plašče, da ne bi parketa uničil. Mojemu tastu je celo rekla, da midva z :love: ne bova smela rib peči, ker to smrdi. No, meni tega še ni rekla in naj si ne drzne. :)-:)-:)-
Pa take fore ma, da je za jokat in smejat hkrati. :)

Tako da bom morala začasno rešiti problem s sedežno tako, da jo bom z nečim prekrila. Nova zaenkrat ne pride v poštev.

Sem pa videla v Neckermanu tista pregrinjala, ampak je to ful drago. Za tak denar pa že res trosed dobim.

Anonimen -> Vprašanje (2.8.2005 12:52:07)

:bravo:take lepe prevleke raztegljive kot v neckermanu imajo tudi v Famili shopu v Mariboru in še znižane.:bravo:

pasteta -> Vprašanje (2.8.2005 13:27:45)

mislim eeejjj kaj se delas v tem stanovanju :grrr:ce je lastnica tak zakomplicirana kot si napisala,rajsi namesto da se obremenjujes z sedezno si rajsi poisci kaj boljsega.:bravo: pa brez zamere,to je moje mnenje.;)

Anonimen -> Vprašanje (2.8.2005 13:30:18)

Ej, pety, a ti pri moji tašči živiš? Ona bi isto počela pri malariji, res me je tole prav nanjo spomnilo.
Ma zaj..., res.

kalimero -> Vprašanje (2.8.2005 13:34:12)

Sicer stvar okusa, ampak nisem še videla te prevleke na elastiko, ki ne bi imele kakšnih božjastnih vzorcev. Se mi zdi, da ravno tega nočeš.
V starem stanovanju smo podoben problem rešili z lanenimi rjuhami. In smo dobili belo sedežno, čisto spodobno. Res je bila hitro umazana, ampak sem rjuhe lepo vrgla v stroj, posušila in nazaj gor. Se je kar obneslo.

muki1 -> Vprašanje (2.8.2005 13:47:48)

Jaz bi si na tvojem mestu kupila kakšno tapetniško pištolico ( to je podobna stvar kot spajkač za papirje skup klamfat, le da jo uporabljajo tapetniki za tapesiranje. Jaz sem si pred kratkim kupila eno za dva jurja, maš pa tudi take za 10 in večtisoč). No potem malo premeriš kavč in se z :love: pelješ v soboto v Ikeo, kaj ti je všeč lahko prej pogledaš na internetu na ikea.at, če se ne motim. Potem greš najprej na en posrečen izletek po ikei, kupiš kakšno malenkost za malčka,kakšen pojštrček in blago, skočiš še v H&M po kakšno nosečniško cunjico,potem pa domov in se veseliš nedelje, ko boš preoblačila kavč in bo celo stanovanje zasijalo v novi preobleki.
Lep pozdravod muki
;)

pety78 -> Vprašanje (2.8.2005 16:46:33)

Splišni, a je tvoja tašča Rozika? :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Pasteta, to stanovanje je drugače fenomenalno, na odlični lokaciji, novejše, s svojimi števci, pečjo, z nizkimi stroški, .... Zato je veliko pametneje kupiti prevleke, kot pa poiskati drugo stanovanje. Sva si jih z mojim pred tem kar nekaj ogledala in ne morem ti povedati, kaj vse se dobi za še večji denar. :grrr: Resno. Ta ima pa še kar zmerno ceno (vseeno drago ko :pujs:, ampak v primerjavi z drugimi stanovanji kar ok).
No, zato sva tu ostala, od najemodajalke pa se bova kar v največji meri distancirala. Lahko ona govori kar hoče, stanovanje bo dobila nazaj takšno, kot ga je oddala, ostalo pa naj jo ne briga. Midva bova že uredila. Sva kupila tudi kamero za računalnik in s primernim sw jo bova zasačila, če slučajno kaj vohuni in krši pogodbo. Itak pa imava namen zamenjati ključavnico, kar tudi ona že ve in nima nič proti.

Pa saj bomo zrihtali. ;)

Marogica -> Vprašanje (2.8.2005 22:36:52)

Ikea, ikea, ikea. Velika izbira "pregrinjal" za kavče in zelooo poceni.

Stran: [1]