pety78 -> Vprašanje (2.8.2005 12:33:01)
|
Saj bi ga z veseljem v smeti zabrisala, ampak tu nastane problem....Sem že pisala enkrat na forum....lastnica stanovanja ... :hudicek:. ALELUJA!!! Tega ne bi dovolila. Že komaj smo jo prepričali, da MORA omara iz spalnice ven, če želim imeti v spalnici tudi otroško posteljico in previjalno mizo. Pa je jamrala in jamrala, pa iskala rešitve, kam naj dam previjalno mizo...na hodnik, v dnevno, verjetno bi še WC predlagala, če jo ne bi ustavila. :grrr: To so take zgodbe, ki si jih verjetno ne predstavljate. Kaj takega še v življenju nisem doživela. Pa vsi ostali tudi. Smo belili, je želela biti zraven, čeprav sva že bila uradno najemnika. No, je vsaj barvo kupila. Malarju je skoz za petami stala in mu deke pod noge porivala in neke plašče, da ne bi parketa uničil. Mojemu tastu je celo rekla, da midva z :love: ne bova smela rib peči, ker to smrdi. No, meni tega še ni rekla in naj si ne drzne. :)-:)-:)- Pa take fore ma, da je za jokat in smejat hkrati. :) Tako da bom morala začasno rešiti problem s sedežno tako, da jo bom z nečim prekrila. Nova zaenkrat ne pride v poštev. Sem pa videla v Neckermanu tista pregrinjala, ampak je to ful drago. Za tak denar pa že res trosed dobim.
|
|
|
|