Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:38:17
|
|
|
|
Joe
|
Po kmečko: "Pokličmo Janeza, on se spozna na računalnike!" 8)
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:38:18
|
|
|
|
bini
|
da se mal vmešam še jest.. ej zara tole so pa huda navodila :)-:)- helič je pa ja tolk osnovna beseda, da paše skor v SSKJ!! ;)
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:38:27
|
|
|
|
mammika
|
A spet klofate???? :bravo: pridne pridne
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:42:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi je že ratalo, hvala Erotika, vseeno. Če bi kdo videl, bo moral k meni po geslo ;)
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:42:12
|
|
|
|
ZARA
|
Bini...Ja kaj :)-?? Jst drugače ne vem kako bi ji napisala...puncica obvlada take zadeve,pa Joeeee,pa .... Ooooooooooo mammika
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:43:43
|
|
|
|
ZARA
|
Noooooa vidte,ker ni vedla kaj sem ji napisala,se je potrudla in uspela!!! Dej gesu !! Pazi...zdej pridem na privat!! Joe ,ako je blo v Bosni??
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:45:08
|
|
|
|
bini
|
pa sej jest bi isto napisala zara - kratko, jedrnato, po domače :bravo:.. jest tud šibam k albini na privat - če me bo marala;)
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:50:29
|
|
|
|
ZARA
|
A si vidla?? Bini? Morska sirena :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:50:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pa tarzan :)-
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:52:02
|
|
|
|
Joe
|
Zara, v Bosni? Fajn, zaradi drugačne narave (mislim gozdove in travnike pa to) in zaradi prijateljev. Skoraj bi že pojedel eno pravo mesnato pleskavico v lepinji (saj veš, v hribih, na morju in v Bosni ni greha). Šla sva čez Bihač in Drvar v Livno. Nato pa vsi skupaj na morje v Drvenik.
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:53:23
|
|
|
|
Anonimen
|
a v Drvenik? Potem smo se pa mogoče vidl. Naša iztočnica za Korčulo ;)
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, sirena, pohvalno. Dobre kopalke. Tarzan pa tamal pa ne moreta zanikat, da skupaj pašeta. Še slike!
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:56:44
|
|
|
|
ZARA
|
Skoraj ...uh, jst je tud ne bi...te čisto razumem... Drvenik-nimam pojma kje je??
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kopalke so stare že ene štiri leta, mi je blo vrez veze nove kupvat za ke dol, v divjino. Ja, una dva sta si pa tud podobna. Hvala bogu :)-
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:58:52
|
|
|
|
bini
|
ja, morska sirena rula, ampak men je njen sine bolj v očke padu :love::love:.... pa ne me zdej narobe razumet ok?? pač bi rada fajn svojo hčer oženila, pa takelih ni glih na pretek.. kaj pravš zara??
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:58:54
|
|
|
|
Joe
|
Al bina, bili smo v takozvani Gornji vali. Če ste ostali le v zalivu Doljna vala, iz katerega pluje trajekt, se sploh nismo mogli videti. V tisti vali pa itak ne bi bili ostali, ker lahko trajekte in ladje gledamo kar v Ankaranu ali Kopru.
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam kašna vala je bla, se pa strinjam, da v tisti vali, kjer plujejo trajekti, tudi jaz ne bi ostala niti minute. Razen, kar moraš počakat, da stroj pride bliže :)-
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:01:02
|
|
|
|
ZARA
|
Ja ni debate,lep otrok !! Men je vseeno, samo da bo srečna ...
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:01:05
|
|
|
|
Joe
|
Sirena?!? Kje?!? Drvenik je nižje od Makarske, vštric s Hvarovim repkom.
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:02:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, vem, kje je Drvenik, sam ne vem, kje je vala, pa se je tudi ne spomnim na poti do makarske? A je od Makarske gor?
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:02:40
|
|
|
|
ZARA
|
Joe... al bina = sirena :)-! Sam čakala sem, da boš vprašal :)-:)-:)-...
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:03:08
|
|
|
|
ZARA
|
Aja. Geslo rabiš!
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:04:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej moram pa pod nujno it betico štrihat, k popolnde pridejo neki dripci na radio, k majo nek foto sešn, pa bojo malo slikal drhal radijsko :)- Pridem nazaj...kmalu. kr čvekajte, sem prav vesela, domačica, da si odprla tole "našo" debato ;)
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:05:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa une slike hočmo tud!
|
|
|
|
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:05:55
|
|
|
|
bini
|
:)- ja ja.... srečna... pol bo prpeljala tacga čist polnega tatujev in pirsingov, bo pa halo pri hiši .. ne, sej se hecam.... v bistvu zadnje čase skoz več staršev vidim, ki bi radi svoje otroke (že odrasle) ponovno vzgajali in so totalno nezadovoljni z njimi :(.. ampak to bi bla že nova debata za odpret.. se grem zdej mal prpravljat za moje prevajanje dans....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?