Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:52:02
Joe
Zara, v Bosni? Fajn, zaradi drugačne narave (mislim gozdove in travnike pa to) in zaradi prijateljev. Skoraj bi že pojedel eno pravo mesnato pleskavico v lepinji (saj veš, v hribih, na morju in v Bosni ni greha). Šla sva čez Bihač in Drvar v Livno. Nato pa vsi skupaj na morje v Drvenik.
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:58:52
bini
ja, morska sirena rula, ampak men je njen sine bolj v očke padu :love::love:.... pa ne me zdej narobe razumet ok?? pač bi rada fajn svojo hčer oženila, pa takelih ni glih na pretek.. kaj pravš zara??
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 12:58:54
Joe
Al bina, bili smo v takozvani Gornji vali. Če ste ostali le v zalivu Doljna vala, iz katerega pluje trajekt, se sploh nismo mogli videti. V tisti vali pa itak ne bi bili ostali, ker lahko trajekte in ladje gledamo kar v Ankaranu ali Kopru.
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:00:33
Anonimen
Pojma nimam kašna vala je bla, se pa strinjam, da v tisti vali, kjer plujejo trajekti, tudi jaz ne bi ostala niti minute. Razen, kar moraš počakat, da stroj pride bliže :)-
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:04:37
Anonimen
Zdej moram pa pod nujno it betico štrihat, k popolnde pridejo neki dripci na radio, k majo nek foto sešn, pa bojo malo slikal drhal radijsko :)- Pridem nazaj...kmalu. kr čvekajte, sem prav vesela, domačica, da si odprla tole "našo" debato ;)
Naše GLUPE DEBATE in ......... ??!! ??' 2.8.2005 13:05:55
bini
:)- ja ja.... srečna... pol bo prpeljala tacga čist polnega tatujev in pirsingov, bo pa halo pri hiši .. ne, sej se hecam.... v bistvu zadnje čase skoz več staršev vidim, ki bi radi svoje otroke (že odrasle) ponovno vzgajali in so totalno nezadovoljni z njimi :(.. ampak to bi bla že nova debata za odpret.. se grem zdej mal prpravljat za moje prevajanje dans....