Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Krvavitev na 10. dan??? 19.10.2010 21:19:01
|
|
|
|
Luna*
|
camino79 meni se je to dogajalo ko sem jemala KT in je G rekla da je to normalno. Potem pa se mi je to zgodilo prejšnji cikel (nisem več na KT že 1 leto, delava aktivno na )...me je tudi skor kap v službi, ko sem šla na wc tik pred enim pomembnim sestankom. Sem si sam tamali vložek zamenjala in šibala naprej....nisem nič komplicirala. Drug dan ni blo več izcedka. M je tudi prišla :( Drugač imam pa tudi jaz malo daljše cikle kot ti. Jaz sem si tudi govorila da to pa zihr ni psiha...še moj se je za glavo držu, ko sem mu povedala, da je lahko od psihe...tko da...če bo trajalo par dni pokliči G čene pa ni potrebe. Sej veš, da te mora skor pol manjkat, da krkoli nardijo za nas. Drži se vse ni vedno tako črno kot se zdi.
|
|
|
|
RE: Krvavitev na 10. dan??? 19.10.2010 21:32:19
|
|
|
|
camino79
|
Hvala za odgovor...saj nočem komplicirati. Rada bi le , ampak če praviš, da ne, potem pač (še) ne. Lepo bodi in hvala!
|
|
|
|
RE: Krvavitev na 10. dan??? 19.10.2010 21:37:25
|
|
|
|
Luna*
|
Sej te popolnoma razumem. Boš vidla da nam bo ratalo. Samo malo potrpežljivosti rabimo vse Mirno noč vama želim.
|
|
|
|
RE: Krvavitev na 10. dan??? 19.10.2010 21:40:16
|
|
|
|
enkratna
|
Mene je skoraj kap, ko sem to doživela prvič: šibka krvavitev, ampak hudi krči, bolečine... šlo je pa za ovulacijsko krvavitev (bilo je 12. dan rednega, 28-dnevnega ciklusa).
|
|
|
|
RE: Krvavitev na 10. dan??? 19.10.2010 22:04:50
|
|
|
|
Luna*
|
enkratna tebi se to dogaja vsak cikel? Kje pa si prebrala, da je to ovalucijska krvavitev? A to je že prepozno (je to krvavitev ko "pokne jajček") al je še čas za
|
|
|
|
RE: Krvavitev na 10. dan??? 19.10.2010 22:21:19
|
|
|
|
enkratna
|
Ne, v 22-ih letih se mi je zgodilo le 2x, prvič 2007, drugič lani. Nisem to "prebrala", ampak mi je to povedal ginekolog na urgenci, kamor sem pač takrat v paniki, šla. Za ne bi vedela, upam, da ne počneta s partnerjem tega samo zaradi zanositve, ampak tudi zaradi užitka - torej kadarkoli
< Sporočilo je popravil enkratna -- 19.10.2010 22:22:36 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?