adaptirano mleko in krči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


bobek05 -> adaptirano mleko in krči (2.8.2005 11:25:44)

Naš Anej bo v četrtek star 7 tednov in kot veliko otrok tudi njega mučijo krči - najhuje je popoldan in zvečer, četudi so v lažji obliki včasih že dopoldan.. :((

Na forumu sem prebrala že ogromno o lajšanju krčev, pa da enim ustrezajo te kapljice, drugim pa druge, spet tretjim nič ne pomaga.. :zmeden: In mi smo tudi v tem obdobju, ko poskušamo z vsem mogočim, tisto "ta pravo" stvar pa še nismo našli..

Torej dala sem mu že VETROVNE KAPLJICE iz Koroških lekarn, pa LOVORJEVO MAZILO iz Celjskih lekarn, pa PLANTEX čaj, pa zdaj smo na SAB SIMPLEX.. slišala pa sem še za kapljice iz Gorenjske lekarne Deteljica ter Babynose iz avstrijskih lekarn Mariahilfe, pa Lefaxin in Lefax..

V čem je finta, da enim pomagajo ene, drugim druge kapljice, ta tretjim pa nič?? :zmeden:
Zanima me tudi, če kateremu otroku NISO pomagale kapljice Babynose, ker do sedaj še vse ostale naštete pri nekaterih niso zalegle, Babynose pa očitno funcionira pri vseh?? Je to univerzalno zdravilo??? :zmeden:

Pa zdaj še berem o tem, da naj bi na krče vplivala tudi vrsta adaptiranega mleka :zmeden::zmeden::zmeden:
In ko vas takole berem, ugotovim, da v bistvu nobena ni zadovoljan z APTAMILOM, pa se mi zdi, da se ful prodaja :zmeden:

Mi smo naprej bili na Pre Apatamilu (že ko je bil star 2 tedna, ker zaradi zlatenice ni hotel sesati) in Anej ni imel nobenih krčev. Potem smo po kakšnih 3 tednih prešli na Aptamil 1 in nekje tistega časa ali pa malo za tem so se pojavili krči :zmeden: In sem začela premišljevat če zaradi Aptamila 1?? Sem brala, da se krči običajno začnejo že pri 3 tednih, pri Aneju pa so se začeli šele s skoraj 6 tedni :zmeden: Je tu kakšna povezava??

In ko tako premišljujem če bi vseeno sporobala s kakšno drugo hrano, ugotovim, da jih je mali milijon in da imajo ene dobre izkušnje z eno, spet druge z drugo hrano :zmeden: (Hipp 1 HA, Hipp Pre, Comformil 1, Novalac AC1, Beba 1...) Pa spet ne vem, kaj bi..

Mislim pa, da jih je večina zadovoljna s Hippom.. Samo katerega vzet?

Tako hudo mi je, ko gledam mojega sončka jokat, da sem že čist obupana in pripravljena res VSE sprobat samo, da ga bo kaj manj bolelo..

Še najbljša tolažba pa je čas - da ne bo več trajalo dlje kot kakšen mesec ali dva - UPAM!!!!!

Kaj ve pravite na vse to???? :zmeden::zmeden::zmeden:

Bobek




Blink1 -> adaptirano mleko in krči (3.8.2005 11:37:20)

Draga Bobek...

priporočam ti, da poskusiš s Hipp1 (po možnosti tistim iz Mullerja ali Avstrije...no, pa naši so tudi OK, samo težje jih je mešat). Pri nas in še kar nekaj uporabnicah RR je to čudežno delovalo.:bravo::bravo:

RES...Neja je krčke dobila že v prvem tednu življenja in prenašali smo jih en mesec (z njenim in mojim jokom :((:((:(( ),ker si nisem upala menjat mleka. Ko smo se končno odločili za menjavo, je bilo izboljšanje vidno v dveh dneh. Krči so minili in takoj je bilo vse bolje.:bravo::bravo:

Veliko sreče...pa poskusi s Hippom:sloncek:




Stran: [1]