Lorena -> črne misli (2.8.2005 11:20:50)
|
Lep pozdravček še enkrat! Naslov je res malo negativno naravnan,ampak kaj naj,če so tudi moje misli večkrat podobne... Pred par meseci,ko sem bila na preventivnem pregledu pri G, mi je ugotovila,kao zaradi 5 letnega jemanja KT, da imam en jajcevod slabše prehode, in da si nikakor še ne smem privoščiti zanositve... no, tukaj nekje se izteče ta njen rok... Ne vem točno, zakaj naj ne bi smela zanositi.Jaz sem mislila,da je s takšnim jajcevodom pač težje zanositi, ne pa da so tudi kakšni nadaljni zapleti ko ženska že zanosi. Najbolj me je strah izvenmaternične nosečnosti. Je to kaj povezano z mojim primerom? Skrbi me,ker mi ni povedala, zakaj ne smem zanositi. Pa potem me še skrbi,ker veliko berem, da na 1. UZ veliko mamic ni slišalo bitje srčkov... Zakaj do tega prihaja in ali ima pri tem slabše prehoden jajčnik veliko vlogo? Zanima me še, do katerega tedna se sama izloči (izčisti) izvenmaternična nosečnost? Kdaj je ta nevarnost mimo, da smo lahko potem 100% da poteka vse normalno? :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2: Ne zamerite mojim skrbem, probam misliti pozitivno,le od časa do časa me preletijo takšne misli...
|
|
|
|