Volga -> RE: dojenje (19.10.2010 14:33:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petera Pozdravljene, imam eno veliko zakomplicirano vprašanje in sicer. Moj sinek je star dober mesec. Na eni dojki sem, si začela iztiskat mleko, ker mam grozno bolečo bradavico, na tej dojki si izbrizgam 130 ml. Na tej dojki sem imela pri prvem sineku gnojni mastitis in skoraj fasala sepso. Na drugi dojki pa dojim vendar sem si enkrat za kontrolo mleka izbrizgala le 50 ml. Torej ko ga dojim na zdravi dojki in ko vse izprazni hitim izbrizgat drugo dojko, vendar se med tem časom noro dere, kajti to spet tako hitro ne gre. A si naj na zalogo izbrizgam in potem dam tisto iz hladilnika (seveda segreto), ali kaj? Jaz zdaj počnem tako, da ko ga dojim na zdravi dojki dodam ko poje še 100 ml AM, in vse poje. Vem da je na drugi viška mleka, vendar se grozno bojim mastitisa in zato sem previdna. Hvala za predloge Kaj si previdna? Daj mu , da potegne, četudi bradavica zaboli, saj potem sčasoma neha. Pa lanolin al kaj tista krema za bradavice, pa s svojim mlekom si jo namaži, pa luftaj, da se suši, predvsem pa daj malemu, da orng potegne z nje, s pumpico opraviš samo polovično delo.
|
|
|
|