Katte -> RE: prehlad, ko smo v pričakovanju (19.10.2010 15:22:46)
|
Jeannetka, ignoriraj takšne pripombe. Tudi sama imam podobno izkušnjo, ko sem se prvič prijavila na forume. Spraševala sem glede raftinga v morebitni zgodnji nosečnosti. Najbolj me je zabolelo to, da "saj sploh še nisem noseča". Saj sem napisala, da obstaja možnost, da sem, poleg tega pa mislim, da vse pazimo na naše morebitne pikice, še preden vemo, ali so se prijele ali ne. Tako da se mi tvoje vprašanje ne zdi kompliciranje. Me zanima, če so punce, ki so bile nesramne do tebe, kadile, pile, na veliko jemale razna zdravila, ko so čakale na [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] . Po mojem ne. Ne glede na to, ali je tisti krog uspelo ali ne. Kar se pa tiče tvojega konkretnega vprašanja, nisem ravno uporabnik preparatov, se itak raje pozdravim naravno, mislim pa, da kak Lekadol ne bo škodil. Forum pa še kar uporabljaj, povem ti, da je tu veliko punc, ki imajo podobne probleme in si lahko tudi medsebojno pomagamo. Pa super je, da lahko tu poveš stvari, ki jih drugim ne moreš.
|
|
|
|