|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kombinezon-št.92
19.10.2010 10:56:38   
Matejusska
Malo sem gledala po trgovinah (H&M, BC, C&A...) pa nikjer nisem dobila št. 92. Jih je katera kje videla? Rabim pa za punčko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kombinezon-št.92
19.10.2010 11:31:57   
anika87
Kik je imel prejšnji teden v akciji po 11 €, ampak majo št. npr. 80/86 in potem 92/98. Jaz sem kupila našmu lumpiju 80/86, star bo 16 m. Mi je ful všeč in dober se mi zdi, kako se bo pa obnesel v praksi bomo pa kmalu videli. Pojdi pogledat, mogoče še dobiš, čeprav so v našem kiku pobrali skoraj vse v roku 2 ur. Nekaj rozastih je še bilo. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2010 11:32:51   
anika87
Aja, pa še to. Spraševala sem tudi v sport 2000 in je rekla, da jih dobijo vsak čas. Tako da, spremljaj še tam. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2010 12:24:12   
Katy78
Jaz sem ga dobila v Kanzu (Rudnik). Videla sem tudi bele in rdeče za punčke.

Sicer je nekoliko dražji, ampak meni se ne da več po štacunah letat in čakat, kdaj bodo kje dobili, če sploh še bodo - npr. v Kanzu je rekla, da ne bodo nič več dobili. user posted image Sem tudi jaz prečekirala HM, CA, BC ipd. pa niso imeli oz. so imeli samo manjše številke. 

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2010 19:27:49   
PC Baby
Kupli prejšnji teden v BC v BTCju. So jih imeli še ful tako roza violičnih, kot modro turkiznih. Je pa res, da so bli neki manj kot 50€. So pa kvalitetni, nepremočljivi, windstopper.

Sej ne vem, če nap 1,5 letnik ravi tak oreng kombinezon, ampak dejansko 92 št. nisem našla in sem hitro pograbilo to, ko sem jo zagledala.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2010 21:29:05   
sobrate
Jst sm tud kupla v Kanzu ene 10 dni nazaj-stane pa okol 60 eur.
Majo pa temno roza, svetlo roza in belo barvo.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2010 7:59:07   
bori2
Ampak 60 EUr je pa too much.
V mani so jih meli za 20 EUR, v kiku za 11 EUr.
Pa ne dvomim, da je iz Kanza boljši. Smo glede na to da rabim za oba dvojno in da mi dostikrat sredi sezone prerastejo,...
Sem lani v Mani vzela na raprodaji po 6 EUR še za letos. So nepremočjlivi, podloženi in mi smo z njimi zeo zadovoljni,...

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2010 9:14:48   
tilči
Poglej malo v Sparu.Od danes naprej je znižanje.jaz sem dobila za sina softshell jakno za 10 eur

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?