Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Roj.dan v vrtcu - igrice 19.10.2010 9:36:16
|
|
|
|
petruska
|
To z živalmi je res dobra ideja. Mogoče še kakšen CD, ki ga ima tvoj otrok rad daš zraven vzgojiteljicami, ker tako ali tako vedno plešeje na takšnih zabavah.
|
|
|
|
RE: Roj.dan v vrtcu - igrice 19.10.2010 9:45:00
|
|
|
|
kristinaj
|
vašemu.... tudi naš danes praznuje 2 roj. dan.. in sem nesla v vrtec kinder čokoladice in tiste zoo piškotke. baloon party je tudi v redu, mogoče se pa nekateri balonov bojijo ker pokajo... igrica tudi...
|
|
RE: Roj.dan v vrtcu - igrice 19.10.2010 11:26:30
|
|
|
|
nestea
|
Najprej izberi neko temo, potem dodaj inserte. Npr. jaz bom pripravila raketa party - vabilo na vratih v obliki rakete, torta v obliki rakete, doma izdelana raketa iz rolo papirja in risbica rakete kot pobarvanka za vse otroke v skupini. Balonov pa se nekateri otroci res bojijo, zato se jim jaz raje izognem. Pri nas v vrtcu so na primer zelo popularni tiste napihovalke, ki zapiskajo in se zavrtijo naprej, ko pihneš vanje ali tisti plastični obročki za v lase za punčke, npr Winx, Barby. Kot temo lahko izbereš karkoli, najraje tisto, kar ima tvoj otrok najraje - mogoče Nodi, Mojster Miha, dinozavri,....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?