nincy29 -> RE: obupana nad plenicami in nočnim previjanjem (20.10.2010 10:39:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja Vložke za v plenice sem videla tudi v večjem merkatorju, ali pa v kaki spletni trgovini s pralnimi plenicami, malo poguglaj... Ampak, če se doji še ponoči, zakaj rabi še dvadeci po flaši? 1,5l čez dan + dojenje + 2dl ponoči je skor enkrat več od priporočene tekočine. Jah sej meni se je tud zdelo nekaj časa ponoči fino dat flašo, dude ni imela, potem je pa mož popenil in rekel, da je tega dost, je bla včasih mokra od lulanja, včasih pa je iz flaše teklo... Pa je prepovedal nočno flašo s čajem, pa smo rešili problem. Ob naslednjem valu zbujanja pa je bilo tako, da je ponoči po uro ali dve pela v postelji, smo pa na horuk uredili sobo. aja potem mislite tiste vložke za pralne plenice.sem mislna da pridejo prav posebne za te "navadne" pleničke.nene 1,5 l štejem z nočnim pitjem.v 24 urah spije 1,5 l.kar se pa tiče priporočene količine...nevem mali ful rad pije(jaz sem kot dojenček bila enaka).ja lahko bi mu čez noč samo zizo ponudla sam potem bi večkrat na noč dojila.rada pa bi ga odvala dojenje čez noč.in kolk je bla tvoja stara da si jo odvala ponoč pitja,glede na to da omenjaš da je pela?a dojila si tut?
|
|
|
|