Predbozicni izlet... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Freya88 -> Predbozicni izlet... (18.10.2010 20:55:02)

Zanima me, kaj priporocate?
Dunaj? Salzburg? Linz? Kristkindl? Gradec? Munchen? Kimsko jezero?

Je bil kdo v Salzkammergutu?? To me vlece, pa me zanima kaksne so kaj izkusnje?
Je pa to izlet brez otrok, samo dva odrasla:)

Anonimen -> RE: Predbozicni izlet... (18.10.2010 21:10:04)

Dunaj je že tradicionalno božičen...

gita10 -> RE: Predbozicni izlet... (18.10.2010 21:28:25)

Meni je Avstrija že od nekdaj privlačna v predbožičnem času. Sem pa že celo življenju najbolj navdušena nad Salzburgom - tako, da jaz bi zbrala Salzburg. Vredno je pa videt oba dva Salzburg in Dunaj.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.10.2010 21:37:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

naja17 -> RE: Predbozicni izlet... (19.10.2010 5:21:52)

V predbožičnem času je povsod lepo (to kar si dala na izbiro), ampak jaz  mislim, da Dunaj zmaga, čeprav nisem vsega pregledala. Vsako leto nekam, tako imava midve s kolegico... Letos bo koj Celovec, sva mislili v Innsbruck, ampak ker se meni ne bo dalo s trebuhom 5 ur se prevažat nekam, pa bo tud to luštno....

donat -> RE: Predbozicni izlet... (19.10.2010 9:17:29)

oboje, [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

viv_ -> RE: Predbozicni izlet... (19.10.2010 9:33:42)

Mi smo bili na Dunaju pred 3 leti... lepo, kiči, božično [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Potem smo bili v Sutriu v Italiji, lani smo šli v božični Gardaland, letos so v planu božične Benetke...

Drugo leto pa Salzburg [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Arwenko -> RE: Predbozicni izlet... (19.10.2010 9:52:03)

Dunaj in Salzburg sta fajn, Linz je brezveze, mislim nič posebnega, Graz je lušten, ampak majhno, München je ok, ampak če greš tak daleč do Münchna bi vsekakor priporočala raje Nürnberg, to so pa meni pravljice od božičnega vzdušja, res je čudovito. 

malajka84 -> RE: Predbozicni izlet... (19.10.2010 17:33:43)

Dunaj!

je super midva sva bla lani in je res super...lhk ti ošlem kakšne slike:) uglavnem, Dunaj ap ti ne bo žal:)

Tedi77 -> RE: Predbozicni izlet... (20.10.2010 8:03:03)

Nuernberg ima baje enega lepših božičnih sejmov. Mi se odpravljamo letos.

Freya88 -> RE: Predbozicni izlet... (20.10.2010 19:18:16)

Ocitno bo kr Dunaj moral bit...!:) Drugace sma se mi2 tudi odlocla, da greva vsako leto drugam... ampak zacenjava letos:D

Sam nekak se se vedn ne morm odlocit med Dunajem in Salzkammergutom?! Vsec mi je, ker je v Salzkammergutu vsteto v ceno voznja s kocijo in plovba po jezeru... in mi je to nekaj zlo romanticnega...:) potem je pa spet Dunaj... sej vsi vemo kaj pomeni Dunaj:D

Mogoce najboljse da odlocitev prepustim dragemu:D
Ajaaa... slikic bi bila vesela, zeloo:) mail: frigg8@gmail.com

tinadvojčica -> RE: Predbozicni izlet... (1.11.2010 22:00:53)

Pozdravljene!
Zanima me če je že katera bila na Dunaju v lastni režiji in kako je to izgledalo?

Lp

Anonimen -> RE: Predbozicni izlet... (1.11.2010 22:09:22)

Ja, obakrat.
Tja sem šla z vlakom, hotel v centru mesta, vse ostalo je "na dohvat noge", ali z metrojem.

koala.cek -> RE: Predbozicni izlet... (2.11.2010 7:43:03)

IZVIRNO SPOROČILO: tinadvojčica

Pozdravljene!
Zanima me če je že katera bila na Dunaju v lastni režiji in kako je to izgledalo?

Lp

ja seveda. mi smo šli z dvema mulcoma z avionom. zjutraj gori, zvečer doli. super je !!

valy1 -> RE: Predbozicni izlet... (7.11.2010 19:32:43)

Mi smo se pa odločili za Salzburg! V planu imamo ogled rudnika soli, gradu v Salzburgu in seveda predbožični sejem. Kaj si še ogledati z dvema 4 letnikoma - mislim pa da je za 3 dnevni izlet že kar dovolj.

Stran: [1]