zmajaz -> RE: Pralni stroj stotič (18.10.2010 21:19:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Kaj menite o temle? Ga ima katera? Kaj je pomembno pri pralnem stroju: - obrati pomembno - fino, da jih je tam do 1200-1300, kar je več, je že preveč - uničuje perilo - zamik časa - popolnoma brezveze za moje pojme, ima pa itak že skoraj vsak soliden pralni stroj - energijski razred - seveda - elektrika je vedno dražja, pralni stroj pa zna biti dokaj potratna zadeva in dosti se uporablja, npr. energijski razred C ti porabi 2x toliko elektrike kot A, tako da obvezno A ali celo A+ - da je tih - je fino, ni pa bistveno - garancija - ni slabo - tudi tiste variante, ko doplačaš 20 eur in jo npr. podaljšaš z 2 na 5 let kao prek zavarovalnice, se mi zdijo dobre - smo izkoristili pri pralnem stroju in sušilcu - še kaj????? - ja - če si pametna, NIKAKOR NE kupi Gorenje - tašča ima težave že z 2. Gorenjem zapored (stroj star 4 leta, pa je bil kar nekajkrat serviser tu), soseda isto - 2. Gorenjev pralni stroj zapored ji je šel adijo, dokler je bil v garanciji ji je neštetokrat crknil, na koncu je bil že praktično obnovljen, ker so že skoraj vse dele zamenjali, zdaj se ji je iztekla garancija, ji je pa spet nekaj crknilo in to tako, da bi prišlo popravilo cca 200 eur, zato je šla zdaj raje kupit novega - seveda ne več Gorenje. Jaz imam Electroluxa - v 4-ih letih še ni bilo z njim niti najmanjše težave, pa ni bil nič dražji od po lastnostih primerljivega Gorenjevega, drugače pa osebno ne bi več kupila drugega kot Electrolux ali še raje Bosch. Od Gorenja imam edino hladilnik in to je bil tudi edini od (istočasno kupljenih gospodinjskih aparatov) za katerega sem imela do zdaj tu serviserja.
|
|
|
|