majčica1508 -> RE: Če ne bi dobili plače... (20.10.2010 14:31:29)
|
Jaz imam kar nekaj prihrankov,ko sem še hodila v službo in delala za minimalca,je plača bila točna,razliko sem pa dobila čez 5 dni na roke.....jo je bilo več,kot minimalca in sem keš na roke imela za sproti,kar je pa prišlo na TRR pa nisem dvigovala .....potem sem zanosila in šla v B in keša na roke ni bilo več,s tem posledično ni bilo obiskov po raznih centrih k mi je denar kar leteu iz denarnice....oja,velika zapravljivka sem bila pa še Porodniško sem celo prišparala,pa nekaj malega nadomestila sem dobila in potem sem bila brez dohodkov.....Z mojega TRR sigurno nisem dvigovala cca 4 leta tak,da je kar nekaj gor...........Moj plačuje vse položnice,hrano,bencine,vrtec,....jah branla se nebom...je pa res,da mu tudi pomagam pri papirjih in si še nekaj žepnine zaslužim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]............če bi šla naša firma v stečaj bi mi zmanjšali stroške na minimalca,če bi pa še bolj zagustilo pa kako nepremičnino prodamo..... če nebi imela nič našparano,plača zamujala,stroški bi si našla dodatno delo... packi delodajalci,da takole zamujajo.....
|
|
|
|