Spremenjen cenik za ADSL (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Natas@ -> Spremenjen cenik za ADSL (2.8.2005 8:12:27)

A ste že videle?

Sem tole dobila po mail-u.

Spostovani!

Obvescamo vas, da se bodo s 1. avgustom 2005 spremenile cene uporabe storitev SiOL-a preko dostopovnega omrezja ADSL.

Mesecna narocnina paketa ADSL za studente in dijake bo po novem znasala 6.600,00 SIT z DDV za hitrost 1024/256 kbit/s, 8.410,00 SIT z DDV za hitrost 2048/384 kbit/s in 10.520,00 SIT z DDV za hitrost 4096/512 kbit/s.

Spremenila se bo tudi cena minuta uporabe storitve (dostop do interneta in uporaba 0880 32 32 0) Klicni dostop v paketih ADSL, ki bo po novem 4,56 SIT z DDV.

Vzrok spremembe cene Klicnega dostopa v paketih ADSL je sprememba Cenika telekomunikacijskih storitev v notranjem in mednarodnem prometu Telekoma Slovenije. Razlik med cenami v casu vecje in manjse prometne obremenitve ne bo vec.

Spremenjeni cenik bo objavljen 1. avgusta 2005 na spletni strani www.siol.si.

puncica -> Spremenjen cenik za ADSL (2.8.2005 8:25:00)

Ja baje da ni več nižje in višje tarife, tako da bomo mi, ki imamo navadno linijo najbolj nasrkal. Da pa bi kable zamenjal da bi lahtko tud mi v tistih rovtah imel adsl pa ne PRASCI!!!!:grrr::grrr::grrr::grrr:
Ma nič škoda živcev.

fipi -> Spremenjen cenik za ADSL (2.8.2005 10:02:20)

Ojla!

Puncica; Pri nas tudi ni bilo kablov, pa se je telekom pri nama tako nasral da bolj se ni mogel. Takoj na začetku, ko so reklamirali ADSL sva midva se odločila za njega, podpisala pogodbo in uredila vse papirje. Ko pa je bilo potrebno priklopiti, pa ni bilo nikjer kablov in so naju klicali, da žal nama ne morejo priklopiti in pogodbo odpovedujejo. Jaz sem še isti dan šla na telekom in jim rekla, da jih dam v časopis in jih bom tožila bla bla bla ... . Naslednji dan so že vlekli kable približno kakšne 5 km. :)-

Čao

puncica -> Spremenjen cenik za ADSL (2.8.2005 10:41:44)

Ja sej točno to bom naredila, Še enkrat vprašamo če se da, pol pa gre direkt v cajtnge pa ne sam v ene ker to je pa res že tu mač. Tud pri nama so že vse našraufal gor, pa vse naštimal, ko pa se je hotel povezat je bla pa povezava NULA!!!!!!! Pol so pa rekl da bodo še zmerl kako je zakaj ni povezave, pa so potem čez 14 dni sam rekla ja žal se ne da prklopit. Moj dragi pa je videl da so od omarce do nas kabli petkrat doštukani, namest da bi jih zamenla, da bi tud mi ki nismo v središču imel take povezave a ne, to se pa ne da. Pa kabl dol pade s stebra, pa to pol poravjo čez kak mesec, smo mel cel mesec čez cesto kabl, pa ne da bi prišl zamenjat. Pol pa še tako propagando delajo "A še nimate ADSL-ja", ko pa hočeš imet pa ne morš, zdej so pa še cene dvignal. PRASCI HUDIČEVI!!! mater sem jezna na njih

petra.horzi -> Spremenjen cenik za ADSL (2.8.2005 18:05:54)

moj brat je pršu dons z dopusta pa je ravno to gledal
pa je šol še na telekom gledat in tam se cene baje niso nč spremenile
tko da on bo klicu na siol kaj se grejo zdej
pa ne vem če sploh smejo to kr po mili volji spreminjat cene

Stran: [1]