arabela* -> RE: Včerajšnja oddaja Big Brother-bruh!! (18.10.2010 15:21:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka Jaz sem ogorčena...tako obnašanje,žaljenje...GROZA in to iz ust svete Angelce??In prav ona ,ki naj bi zagovarjala vrednotne človeka?? jaz se pridružujem mnenju,da bi se Roku morali opravičiti!Ker naj bi bila to oddaja ob kateri se zabavamo ne pa oddaja izživljanja in žaljenja!!!! Zdi se mi dolžnost povedat, če nekdo prestopi mejo. To je neformalni družben nadzor, kjer moramo opozarjat o slabih odnosih znotraj družbe. Rok Kosmač ni slišal voditeljice, zato ga ni treba provocirat, če je tranzvestit in če se je preimenoval v Pio in s tem namigovat na homosekualen odnos, ki je za nekoga lahko žaljiv.Nina se mi je tok zamerila, da jo bom po moje pobruhala, če jo na cest srečam, majkemi. Godnič je Roka preimenoval v enojajčnega jajca al kaj že? Bruh bruh od človeka. se strinjam...nisem mogla verjet, da so tega zmožni..Mislim sramota od sramote za komentatorje.... Pa drugače nikoli proti nobenemu od teh nimam kaj za povedat, tud Nina mi je fajn...ampak včeraj pa res podn[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image]
|
|
|
|